Ii eilė nuo jūros
Akmenukų paplūdimys

Viešbučio aprašymas Doni Apartments 3*

„Doni Apartments“, pastatytas Ksamilo kaimo širdyje, pėsčiomis nuo garsiojo Trijų salų paplūdimio, yra puiki vieta apsistoti Albanijoje. Iki miesto centro su barais, kavinėmis ir restoranais nueisite greičiau nei per penkias minutes. Vos už kelių žingsnių nuo garsiųjų Ksamilo paplūdimių įsikūrusiuose apartamentuose „Doni Apartments“ ištisus metus siūloma apsistoti prabangiuose numeriuose su galimybe ruošti maistą poroms, šeimoms ir dideliems vakarėliams. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Apartamentai „Doni Apartments“ įsikūrę Ksamilyje, už 2,9 km nuo Butrinto nacionalinio parko.

Paplūdimys

Ksamilo kurorto, esančio netoli Sarandos, paplūdimiai stebėtinai vaizdingi. Skirtingai nuo pačios Sarandos, čia pakrantė yra padengta mažais nutrintais akmenukais, kurie labiau primena smėlį nei akmenukus. Poilsis čia – tikras malonumas: pakrantė švelni ir maloni, o vanduo nuostabiai mėlynas. Netoli pakrantės yra civilizacijos nepaliestos salos, kuriose galima išsimaudyti ar išsinuomoti katamaraną. Nepaisant to, čia nėra promenados, restoranų ir kitų civilizacijos privalumų, ir daugiausia dėl to Ksamilo paplūdimiai yra švarūs, tylūs ir patogūs.
  • II eilė nuo jūros
  • miesto paplūdimys
  • akmenukų paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

yra svetainė su plokščiaekraniu televizoriumi, nemokamas belaidis internetas ir visiškai įrengta virtuvė. Restorane patiekiami Viduržemio jūros regiono valgiai, keptas ir virtas maistas, jūros gėrybės ir vietiniai gardėsiai.
  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Numeriai

Yra šeši trijų miegamųjų apartamentai, kuriuose gali apsistoti iki 6 žmonių. Visi papuošti elegantišku šiuolaikiniu stiliumi, atitinkančiu aukščiausius standartus.

Numeriuose

Virtuvė išklota plytelėmis ir mediena, pilnai įrengta su moderniais patogumais; orkaitė, viryklė, virdulys, praustuvas, didelis šaldytuvas/šaldiklis, taip pat visi reikalingi virtuvės reikmenys, indai ir stalo įrankiai. Valgomojo stalas yra kambario centre, todėl svečiai gali mėgautis vakariene ir gėrimais patogiai savo apartamentuose. Iš virtuvės patenkama į erdvią svetainę su patogiomis sofomis ir kavos staliuku. Čia gyventojai gali atsipalaiduoti ir mėgautis vaizdais į Jonijos jūrą pro didelius langus, atsiveriančius į balkoną. Taip pat yra plazminis plokščiaekranis televizorius. Kiekviename miegamajame yra dvigulė lova, pilna drabužių spinta, spintos prie lovos ir tualetinis staliukas su veidrodžiu.

Adresas

Rruga Hasan Tahsini, Ksamilis, 9706 Ksamilis, Albanija

Telefono numeriai

+355 (0) 694711629, +30 6989288616

Еl. paštas

info@doniapartments.com

Svetainė

Doni Apartments 3*

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas