Viešbučio aprašymas Radisson Sas 4*

„Radisson Blu Oulu“ laimėjo geriausio Suomijos miesto prabangaus viešbučio apdovanojimą kasmetiniuose „World Luxury Hotel Awards“ apdovanojimuose. 2020 m. pabaigoje visiškai atnaujintas viešbutis siūlo dėmesingą aptarnavimą ir puikią vietą. Mūsų viešbutis, įsikūręs Oulu centre, yra netoli pagrindinių miesto lankytinų vietų, restoranų ir parduotuvių. Į viešbutį labai lengva patekti: Oulu oro uostas yra vos už 14 km, o iki geležinkelio stoties nueisite per 10 minučių.

Stilingai atnaujintame viešbutyje yra unikalus 1970-ųjų įkvėptas dizainas su moderniais elementais, todėl jis yra populiarus turistų ir vietinių gyventojų poilsis. Visiškai atnaujintuose „Panorama“ aukšte įrengtuose kambariuose ir liukso numeriuose yra puikūs vaizdai ir galimybė lankytis „Blu Lounge“. Atsipalaiduokite mėgaudamiesi raminančiais jūros vaizdais ir gardžiais pusryčių meniu „Toivo“ restorane. Vietinis „Mesu Bistro“ siūlo klasikinį maistą, gėrimus ir kokteilius su moderniu akcentu. Vasarą mūsų saulės terasa yra puiki vieta susitikti su draugais, mėgautis saule ir nuostabiu vaizdu į jūrą. Radisson Blu Hotel, Oulu sukūrė puikios renginių vietos šiaurinėje Suomijoje reputaciją. Jo 15 elegantiškų ir universalių kambarių sėkmingai organizuojami įvairūs verslo ir privatūs renginiai. Taip pat galime organizuoti šeimos šventes, įskaitant vestuvių ceremonijas. // Atnaujinta 19 liepos 2023
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Pramogos ir sportas

Svečiai gali sportuoti ir sportuoti mūsų sporto centre „Fun Oulu Keskusta“. Centras veikia visą parą ir siūlo savo paslaugas mūsų svečiams nemokamai. Jei ieškote aktyvių atostogų, registratūroje teiraukitės nemokamos dviračių nuomos arba bėgimo žemėlapio. Po sporto atsipalaiduokite tikrose suomiškose pirtyse, veikiančiose kasdien.

Svetainė

Radisson Sas 4*
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai