Ant jūros kranto
Smėlio ir akmenukų paplūdimys
Viešbutis suaugusiems

Viešbučio aprašymas Domes Miramare 5*

Viešbutis įsikūręs pirmoje jūros pakrantėje, apsuptas šimtamečių alyvmedžių. Viešbučio svečiai gali atsigaivinti užsiimdami joga prie jūros, atsipalaiduoti su viena iš sveikatingumo procedūrų arba leistis į ekskursiją po į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą įtrauktą senamiestį. 2018 m. birželio mėn. „The Luxury Collection®“, valdoma „Marriott International“, paskelbė atidariusi pirmąjį savo kolekcijos viešbutį Graikijos Korfu saloje „Domes Miramare“, „Luxury Collection Resort“, Korfu. septintojo dešimtmečio pabaigoje pastatytame viešbučio pastate. populiariausioje Graikijos pakrantėje buvo atlikta didelio masto renovacija, siekiant atkurti buvusią Aristotelio Onassio laikų didybę. 2018 metų liepos mėnesį viešbutis tapo Domes Resorts grupės dalimi, o nuo 2018 metų rugpjūčio 1 dienos – „The Luxury Collection®“ dalimi. Susideda iš 3 pagrindinių pastatų ir 11 vasarnamių pastatų. Viešbutis skirtas tik suaugusiems nuo 16 metų. // Atnaujinta 08 vaario 2024
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra 500 metrų nuo kaimo. Moraitika, 6 km nuo Benitses, 18 km iki Korfu miesto centro ir 17 km iki oro uosto.

Paplūdimys

Paplūdimys šalia pagrindinių pastatų yra smėlio ir akmenukų. Šalia namelio yra veja, nuo kurios dviem laipteliais nusileidžiama tiesiai į jūrą (įėjimas smėlėtas). Paplūdimio rankšluosčiai nemokami.
  • ant jūros kranto
  • privatus paplūdimys
  • smėlio ir akmenukų paplūdimys
  • pontonas ar prieplauka
  • gultai
  • skėčiai
  • paplūdimio rankšluosčiai

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, konsjeržo paslaugos, bagažo saugykla, lyginimo paslauga (mokama), kambarių aptarnavimas: visą parą, faksas / kopijavimas (mokamas), nemokamas bevielis internetas visoje teritorijoje, 2 restoranai (Makris , 1962 Gastronomija), 3 barai: Blue Bar, Raw Bar (restoranas-baras), Pool Bar, 2 lauko gėlo vandens baseinai (pagrindinis baseinas 244 kv.m, antrasis VVIP baseinas - 120 kv.m. ).


Haute Living Selection – tai privilegijos vilų ir paviljonų svečiams.

Haute Living Room: Tai privati ​​patalpų zona Haute Living svečiams. Planšetės, žurnalai; lauko zona su privačiu baseinu, gultais ir tiesioginiu išėjimu prie jūros;

Šalti ir karšti užkandžiai, sezoniniai vaisiai; mineralinis vanduo, lengvi gėrimai, alus, firminis vynas, kavos ir arbatos pasirinkimas – visą dieną.

Nemokamas bevielis internetas; dušas su prabangiais patogumais; kompiuteriai, konsjeržas.

24/7 prieiga prie HLR + vadybininko, vienas mobilusis telefonas susisiekti su HLR vadybininku, greitas išsiregistravimas, pasveikinimo paketas, atsisveikinimo dovana.
Medaus mėnesiams (santuokos liudijimas su datos patvirtinimu): 1 atšaldytas prancūziško Moët & Chandon šampano butelis, kambario dekoravimas atvykus (gėlės, rožių žiedlapiai ant lovos), švieži sezoniniai vaisiai, tradiciniai graikiški saldumynai, pirmieji pusryčiai su šviežiomis gėlėmis.
  • restoranas
  • A la carte restaurant
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kirpykla/grožio salonas
  • kambariai nerūkantiems
  • viešbutis suaugusiems
  • Renovacijos metai

Pramogos ir sportas

Masažas (už papildomą mokestį), vandens sportas (už papildomą mokestį).
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • sūkurinė vonia
  • teniso aikštelė
  • golfas
  • dviračių nuoma
  • sporto salė
  • jogos užsiėmimai
  • vandens veikla
  • nardymas

Numeriai

Viešbutyje yra 113 kambarių:

Emerald Retreat (~ 29 kv.m) King size dvigulė lova arba 2 viengulės lovos, dušo kambarys, pirmame aukšte arba antrame aukšte, yra pagrindiniame dviejų aukštų pastate.

Emerald Retreat SV (~ 29 kv.m) King size dvigulė lova arba 2 viengulės lovos, dušo kambarys, pirmame aukšte arba antrame aukšte, yra pagrindiniame dviejų aukštų pastate.

Emerald Suites SV (~ 64 kv.m) Svetainė, miegamasis, labai didelė dvigulė lova, dušas + WC, antras vonios kambarys su dušu, 2 televizoriai, pirmas arba antras aukštas, yra pagrindiniame dviejų aukštų pastate.

Emerald Suites BF (~ 64 kv.m) Svetainė, miegamasis su labai didele dvigule lova ir dušo kambariu, antra dušo patalpa, pirmame arba antrame aukšte, yra pagrindiniame dviejų aukštų pastate.

Emerald Residence 1-Bedroom SV (~ 95 kv.m) Miegamasis su dvigule lova ir dušo kambariu, svetainė su valgomojo zona ir virtuve, dušas + WC, 2 televizoriai; yra antrame aukšte, balkonas.

Emerald Residence 2-Bedroom SV (~ 123 kv.m) 2 miegamieji kambariai su dušo kabina (kiekvienas), svetainė su valgomojo zona ir virtuve, dušo kambarys + WC, 3 televizoriai, yra antrame aukšte, balkonas.
Pavilion Retreat SV Outdoor Jacuzzi (~ 64-69 kv.m - bendras plotas) 33/34 kv.m. - vidinė zona. Bungalas, dvigulė lova, marmurinis vonios kambarys su vonia ir dušu. Įsikūręs išskirtinėje vietoje pirmame aukšte; terasa, lauko sūkurinė vonia ir dušas.

Pavilion Retreat WF (~64-69 kv.m - bendras plotas) 33/34 kv.m. - vidinė zona. Bungalas, dvigulė lova, marmurinis vonios kambarys su vonia ir dušu. Įsikūręs išskirtinėje vietoje pirmame aukšte; terasa, lauko dušas.

Pavilion Suites SV su sūkurine vonia ir baseinu (~ 132-142 kv.m - bendras plotas) 52/62 kv.m - vidinis plotas. Vieno miegamojo arba atviro plano bungalai, esantys išskirtinėje zonoje pirmame aukšte (pirmas aukštas); miegamasis ir svetainė (Arba atviro plano), dvigulė lova, marmurinis vonios kambarys su vonia ir dušu, terasa, lauko sūkurinė vonia ir privatus baseinas (25 kv.m).

Pavilion Suites WF su PP (~132-142 kv.m - bendras plotas) 52/62 kv.m - vidinis plotas. Vieno miegamojo arba atviro plano bungalai, esantys išskirtinėje zonoje pirmame aukšte (pirmas aukštas); miegamasis ir svetainė (Arba atviro plano), dvigulė lova, marmurinis vonios kambarys su vonia ir dušu, terasa, privatus baseinas (25 kv.m.).
Grand Pavilion SV su Jacuzzi & Pool (~ 195-220 kv.m - bendras plotas) 85/110 kv.m - vidinis plotas. 2 miegamieji, esantys išskirtinėje zonoje, pirmame aukšte; vienas miegamasis su vonios kambariu, antrasis su atviro plano svetaine ir vonios kambariu; terasa, 2 lauko dušai, sūkurinė vonia ir privatus baseinas (25 kv.m.).

Grand Pavilion WF su PP (~195-220 kv.m - bendras plotas) 85/110 kv.m - vidinis plotas. 2 miegamieji, esantys išskirtinėje zonoje, pirmame aukšte; vienas miegamasis su vonios kambariu, antrasis su atviro plano svetaine ir vonios kambariu; terasa, 2 lauko dušai, privatus baseinas (25 kv.m.).

HRH Pearl Villa (~ 225 kv.m - bendras plotas) 72 kv.m - vidinis plotas. Tiesioginis priėjimas prie jūros, įsikūręs išskirtinėje zonoje pirmame aukšte (pirmas aukštas), miegamasis, prabangi svetainė, marmurinis vonios kambarys ir hamamas su vaizdu į jūrą, televizorius vonioje; dušo kambarys + WC; terasa su privačiu baseinu (55 kv.m.) ir sūkurine vonia, atskiru įėjimu ir automobilių stovėjimo aikštele.
HRH Ivory Villa (~ 220 kv.m - bendras plotas) 74 kv.m - vidinis plotas. Tiesioginis priėjimas prie jūros, įsikūręs išskirtinėje zonoje pirmame aukšte (pirmas aukštas), miegamasis, prabangi svetainė, marmurinis vonios kambarys, sūkurinė vonia, hamamas; atskira dušo patalpa + WC; terasa su privačiu baseinu (63 kv.m) ir sūkurine vonia, atskiras įėjimas ir automobilių stovėjimo aikštelė.

Numeriuose

Oro kondicionierius, televizorius, palydovinė televizija, telefonas, DVD/CD grotuvas (pagal pageidavimą), bevielis internetas (nemokamas), seifas (nemokamas), lygintuvas ir lyginimo lenta, mini baras (mokama), kava / arbatos rinkinys, dušas / vonia / sūkurinė vonia, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys, chalatai ir šlepetės, balkonas / terasa su baldais. Kasdienis patalpų tvarkymas ir patalynės keitimas, kambarių aptarnavimas: visą parą.

Adresas

Miramare Beach Moraitika, Korfu, 49100 Graikija

Telefono numeriai

Tel: +30 2661 440500
Fax: +30 231 081 0634

Svetainė

Domes Miramare 5*
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Domes Miramare 5*
10.0 iš 10 0 | iš 504 viešbučių Korfu

Viešbutis labai geras 2019 Birželio 30 Įvertinimas 10.0

Atsitiktinis vieš buč io pasirinkimas pasirodė puikus! Nerado kuo skų stis. Kambarys apgalvotas iki smulkiausių detalių . Valymas neį kyrus, bet greitai ir š variai. Pusryč iai – gausū s, rafinuoti, į vairū s. Personalas labai paslaugus ir draugiš kas. Š eimininkė Julija, turinti auk&...


14 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Modernus interjeras
Prabangus viešbutis
Tik suaugusiems skirtas viešbutis
Viešbutis 1-oje linijoje, netoli jūros
SPA paslaugos viešbutyje
Lauko baseinas poilsiui
Įėjimas į jūrą nuo pontono
Privatus viešbučio paplūdimys
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas