3 ir toliau
Smėlio paplūdimys

Viešbučio aprašymas Daniel Guest House 2*

Svečių namai „Daniel“ įsikūrę kurortiniame Golemo kaimelyje. Tai 3 aukštų pastatas be lifto. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs 16,5 km nuo Dureso miesto, 49,4 km nuo Tiranos miesto, 43,3 km nuo tarptautinio Tiranos oro uosto, pavadinto Motinos Teresės vardu.

Paplūdimys

Paplūdimys: 5 minutės pėsčiomis.
  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

24 valandų registratūra.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi

Numeriai

Viešbutyje yra 38 kambariai:

Standartinis dvivietis kambarys be oro kondicionieriaus, RV: pirmas aukštas, kambarys be oro kondicionieriaus su 1 dvigule lova. Iš viso yra 8 kambariai (4 iš jų yra virtuvėlė).

Std Dbl Room, RV: 2-3 aukšte, kambarys su oro kondicionieriumi, balkonu, 1 dvigule lova, virtuvėle ir valgomojo zona. Tik 10 kambarių.

Std Trpl kambarys, RV: 2-3 aukšte, kambarys su oro kondicionieriumi, balkonu, 1 dvigule ir 1 viengule lova, virtuvėle ir valgomojo zona. Tik 6 kambariai.

Std Qdpl Room, RV: 2-3 aukšte, kambarys su balkonu, oro kondicionieriumi, 1 dvigule ir 2 viengulėmis lovomis, virtuvėle ir valgomojo zona. Tik 4 kambariai.

Numeriuose

Oro kondicionierius (išskyrus „Std Dbl“ kambarį be oro kondicionieriaus), vonios kambarys su dušu, belaidis internetas (nemokamas), televizorius, šaldytuvas, virtuvėlė ir valgomojo zona (visi kambariai, išskyrus 4 kambarius „Std Dbl“ kambarys be oro kondicionieriaus), terasa /balkonas. Kambariai valomi ir patalynė keičiama svečiams išsiregistravus. Valymas svečių buvimo kambaryje metu atliekamas pagal pageidavimą, bet ne daugiau kaip 1 kartą visos viešnagės metu. Patalynės keitimas - 1 kartą per 3 dienas.

Adresas

Rruga Qemal Stafa, Golemas, Albanija

Telefono numeriai

Tel: +355 69 675 0017
numeriai 7
paslauga 7,3
švara 6,7
maistas 2,7
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Daniel Guest House 2*
7.7 iš 10 2 apžvalgos | iš 211 viešbučių Duresas

Jaukus viešbutis su vidutiniu aptarnavimu 2020 Liepos 22 Įvertinimas 7.0

Gera vieš buč io vieta. Š alia paplū dimys, restoranai ir transporto stotelė s. Sveikiname š eimininkus. Bet...santechnika buvo apgailė tinos bū klė s, nors pagaliau nukritus duš ui š eimininkas sutaisė per 5 minutes. Keista, bet š iukš les turi iš neš ti pač iam. Uodų ...


Sveč ių namuose Daniel 2 * Albanijoje praė jusių metų rugpjū č io mė nesį su vyru ilsė jomė s savaitę . Visai netikė tai jie patys pasirinko š ią š alį kelionei, tač iau pasirinkimu liko patenkinti! Kreipė mė s dė l kelionė s pirkimo į Travel Pr...


Puikūs svečių namai apsistoti ir mėgautis šalimi 2017 Rugpjūčio 21 Įvertinimas 7.0

Pirmą kartą važ iavau į Albaniją su rulete, apsigyvenau Danielyje. Iš pradž ių panika, š okas ir siaubas, nes lyginau š ią.10 dienų rezidencijos vietą su vieš buč iais Egipte ir Turkijoje.
Bet tada, iš tyrus kaimo atmosferą , paaiš kė jo, kad esame geriausiuose sve...


6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas