Viešbučio aprašymas Tria Elegance Istanbul 4*

Tria Elegance Hotel, kaip ir pats Stambulas, jungia senovės dvasią ir naujovės atmosferą. Išoriškai tai yra namas, prigludęs prie pėsčiųjų gatvės ant kalvos šalia Konstantinopolio sienų. Ir su nuostabiu vaizdu į jūrą. Taip tokie viešbučiai atrodė praėjusio amžiaus 20-aisiais, kai į „Rytų Paryžių“ ilsėjosi Europos viduriniosios ir aukštesnės klasės. Viduje Tria Elegance yra erdvūs, patikimi ir saugūs namai. Senovė čia tvyro atmosferoje, o komfortas ir aptarnavimas yra modernūs. Yra tik šeši kambariai, todėl viešbutį paverčia jaukiais namais istoriniame Stambulo centre. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra istoriniame Stambulo centre, Sultanahmet rajone. Didysis turgus ir Topkapi rūmai yra pėsčiomis. Viešojo transporto stotelė 5 minutės pėsčiomis nuo viešbučio. Stambulo oro uosto tarptautinis oro uostas - 47,2 km, iki tarptautinio oro uosto. Sabiha Gokcen – 46,5 km, iki tarptautinio oro uosto. Atatiurkas – 21 km.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, ekskursijų informacijos punktas, bilietų tarnyba, lyginimo paslauga (mokama), kambarių aptarnavimas (visą parą), operatoriaus / fotografo paslaugos (mokama), gėlių pristatymas (už mokestį), faksas / kopijavimas (už mokestį). už mokestį), belaidis internetas fojė (nemokamas), nemokamas naudojimasis kompiuteriu (vestibiulyje), nemokama arbata fojė 24 val., TV salonas fojė, dovanų parduotuvė, baldais apstatyta terasa prie įėjimo į viešbutis, turkiškos, osmanų ir europietiškos virtuvės restoranas, terasos restoranas su panoraminiu vaizdu į jūrą ir lankytinomis vietomis, terasa su panoraminiu vaizdu į jūrą ir lankytinas vietas.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • valiutos keitykla
  • bankomatas
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

Ekskursijų į Turkijos miestus organizavimas (už mokestį), individualaus gido paslaugos už mokestį (bet kuria kalba), kelionių į parodas organizavimas, jachtų užsakymas (mokamas), pasiplaukiojimas malūnsparniu (už a. rinkliava). Išvykos ​​į kokybiškų prekinių ženklų, odos dirbinių ir gaminių iš natūralaus kailio parduotuves organizavimas. Tria Elegance svečiams parduotuvėje taikoma nuolaida. Pervežimas nemokamas.
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje yra 6 kambariai: standartinis kambarys, liukso kambarys.

Numeriuose

Individualus oro kondicionierius, TV su tarptautiniais televizijos kanalais, seifas (tinka nešiojamam kompiuteriui), tiesioginis telefonas, mini baras, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys (nemokamai), vonios kambarys, sūkurinė vonia (deluxe kambariuose), plaukų džiovintuvas, chalatas ir šlepetės, tualeto reikmenys (papildomi priedai: nagų dildė, siuvimo rinkinys, makiažo valiklis medvilnė, plaukų kepuraitė, kilpinė skalbimo šluostė, avalynės priežiūros šluostė, batų šaukštas). Kasdienis tvarkymas, kambarių aptarnavimas (24 val.).

Adresas

Cankurtaran Mahallesi, Akbiyik Caddesi, 11, Sultanahmet, Stambulas

Telefono numeriai

Tel: +90 212 518 45 18
Fax: +90 212 518 73 68

Еl. paštas

info@triaelegance.com
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Rekomenduojami viešbučiai.

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas