Viešbučio aprašymas Millenium Balneo Complex 2*

Balneologijos kompleksas „Millenium“ yra 500 metrų nuo Pavel Banya centro, vaizdingo Rožių slėnio viduryje, kalnų apsuptyje. Susideda iš keturių aukštų pastato su dideliu ūkiniu pastatu su baseinu. Pirmame aukšte yra pagrindiniai ligoninės kambariai ir registratūra su poilsio erdve su minkštais baldais, kituose trijuose – kambariai. Priešais yra viešbutis „Sevtopolis“, kuris yra bendrai valdomas su viešbučiu „Millenium“. Viešbučio svečiai gali naudotis tarp viešbučių esančiu lauko baseinu. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

85 km iki Plovdivo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą veikianti registratūra, seifas registratūroje, didelis uždaras baseinas su šiltu mineraliniu vandeniu 34 laipsnių C, valgomasis-restoranas 80 vietų.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • vidinis baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi

Pramogos ir sportas

Medicinos centre „Millenium“ komplekse įrengti du baseinai, procedūrų kabinetai, mankštos terapijos kabinetai, treniruoklių salė, parafino procedūrų kabinetas; kineziterapijos kabinetas. Centre teikiamas povandeninis masažas, sausas masažas, povandeninė gimnastika, elektroterapija. Medicinos centras specializuojasi šių ligų gydymui ir profilaktikai: degeneracinės, sąnarių ir uždegiminės raumenų ir kaulų sistemos ligos, potrauminės būklės, ortopedinės ligos; stuburo ligos, periferinės ir centrinės nervų sistemos pakitimai ir ligos.

Numeriai

Iš viso yra 63 kambariai: 14 vienviečių, 46 dviviečiai ir 3 apartamentai. Iš kiekvieno kambario čiaupo teka šiltas mineralinis vanduo.

Numeriuose

Oro kondicionierius, telefonas, televizorius, mini šaldytuvas, vonios kambarys su dušu arba vonia (suite), nemokamas bevielis internetas, terasa.

Adresas

3 Chudomir g., Pavel Banya 6155, Bulgarija, Pavel Banya

Telefono numeriai

359 436 122 91

Еl. paštas

complex_millenium@abv.bg
Kainų grafikas
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

7 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas