Viešbučio aprašymas Гнездо 2*

Jaukus nedidelis viešbutis su 8 kambariais, hygge stiliaus. Tai atskiras trijų aukštų kotedžas uždaroje bendrijoje. Įsikūręs 40 minučių nuo Nižnij Novgorodo, su. Šava, Terasskio gyvenvietė. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs 40 km nuo Nižnij Novgorodo miesto, 71 km nuo tarptautinio Nižnij Novgorodo oro uosto.

Paplūdimys

Upės krantinė.
  • smėlio ir akmenukų paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, valgykla (už papildomą mokestį), vegetariškas meniu, kavinė, kepsninė ir laužavietė (specialiai įrengta zona su šašlyku, kur galima išsikepti šašlykų, kepti daržoves ir surengti iškylą), sodas, pokylių ir veidrodžių salės (mokama), vaizdo projektorius , viešbutyje yra galimybė rengti konferencijas, vestuves ir kitas šventes.
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • kambariai nerūkantiems
  • slidžių nuoma
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

Vaikų poilsiui yra žaidimų aikštelė, edukaciniai žaidimai; taip pat galima organizuoti gimtadienį ar meistriškumo klasę).
  • žaidimų aikštelė
  • vaikiškas meniu restorane
  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

Kūrybinės dirbtuvės (kūrybos zona numatyta mokymams, bet kurios krypties meistriškumo kursams: piešimas, iškarpų rašymas, fotografija, dekupažas, modeliavimas, siuvinėjimas, teminės paskaitos ir kt.). Infraraudonųjų spindulių ąžuolinė pirtis (pagal pageidavimą, už mokestį), inventoriaus nuoma lauko veiklai sezono metu – vasaros atostogų sezonu: plaukimo plaustais organizavimas, dviračiai vaikams ir suaugusiems; badmintonas, teniso stalas, lauko baseinas, žiemos sezonu: lygumų slidinėjimas, pačiūžos, sūrio pyragaičiai, čiuožimas (yra čiuožykla), čiuožykla, snieglentės, sniego motociklai. Iki slidinėjimo kurorto nueisite per 5 minutes. Nemokamai – biblioteka, kinetinis smėlis, fitneso kamuoliai, stalo žaidimai, dažai ir drobės.
  • dviračių nuoma

Numeriai

Tik 8 kambariai, kurių bendra talpa iki 32 žmonių, po 4 kiekviename aukšte: 2 komforto klasės kambariai su atskiru vonios kambariu.
6 standartiniai kambariai – su tualetu/dušo kambariu aukšte (1 vonios kambarys 3 kambariams). Kambariai neseniai atnaujinti skandinavišku stiliumi.

Pirmas lizdas: 2-vietis komforto kategorijos kambarys su viengulėmis lovomis ir vonios kambariu. Mažas ir jaukus kambarys pirmame viešbučio aukšte tinka poroms ir šeimoms, treneriams ar vadovams.

Antras lizdas: 4-5 lovų standartinis kambarys su dviaukštėmis lovomis grupiniam ar šeimyniniam apgyvendinimui. Šis vienvietis kambarys yra pirmame viešbučio aukšte.

Trečias lizdas: Standartinės kategorijos 4-5 vietų kambarys su dviaukštėmis lovomis šeimyniniam ar grupiniam apgyvendinimui. Kambaryje pirmame aukšte yra dviaukštės viengulės lovos ir dvigulė sofa-lova. Tinka šeimai su vaikais, nedidelei kompanijai ar treniruočių grupei.

Ketvirta vieta: 4-5 lovų standartinis kambarys su dviaukštėmis lovomis šeimyniniam ar grupiniam apgyvendinimui.
Penktas lizdas: dviejų lygių, erdvus kambarys antrame aukšte originalaus dizaino. Tinka medaus mėnesiui, poroms ar tėvams su vaiku.

Šeštas lizdas: 4-5 vietų dviejų aukštų standartinės kategorijos kambarys, skirtas gyventi šeimai. Erdvus šviesus kambarys antrame viešbučio aukšte. Tinka šeimoms su vaikais.

Septintas lizdas: 4x-7 vietų dviejų aukštų standartinės kategorijos kambarys, skirtas apgyvendinti šeimai arba grupei. Šis erdvus kambarys yra pilnas šviesos ir oro dėl originalaus baltų atspalvių interjero dizaino. Tinka tiek šeimai, tiek mažai, tiek didelei, arba draugų kompanijai.

Aštuntas lizdas: viešbučio antrojo aukšto kambaryje yra dviaukštės lovos (3 lovos) ir sofa-lova. Tinka šeimai su vaikais, nedidelei kompanijai ar treniruočių grupei.

Numeriuose

Vonia / dušas, šildymas (nemokamas), kabelinė / palydovinė televizija (nemokama), belaidis internetas (nemokamas).

Adresas

Šv. Alpiyskaya, 52, p. Šava, poz. Terraski, Nižnij Novgorodo sritis, Rusija

Telefono numeriai

Тел.: +7 831 420-50-51, +7 831 291-45-06

Еl. paštas

gnezdohouse@gmail.com

Svetainė

Гнездо 2*
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas