Šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)

Viešbučio aprašymas Пан Хохол 2*

Mini viešbutis "Pan Khokhol" yra netoli Sinjako kalno, 25 km nuo Mukačevo, 8 km nuo kaimo. Chinadievo. Teritorijoje teka kalnų upė Sinyavka. "Pan Khokhol" yra dviejų aukštų namas su 9 kambariais. Pirmame mini viešbučio aukšte yra bendro naudojimo virtuvė. Jei pageidaujate, galite pagerinti savo sveikatą Sinyak sanatorijoje, kuri yra vos už 50 metrų. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs 25 km nuo Mukačevo miesto, 24 km nuo Mukačevo geležinkelio stoties ir 8 km nuo kaimo. Chinadievo. Atstumas iki artimiausio slidininkų keltuvo yra 200 metrų. Netoliese yra keletas kavinių, restoranų ir parduotuvių.

Paslaugos viešbutyje

Pirmame mini viešbučio aukšte yra bendro naudojimo virtuvė. Virtuvėje yra dujinė viryklė, orkaitė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, elektrinis virdulys ir visi reikalingi indai. Taip pat svečiams suteikiama skalbimo mašina (nemokama), lygintuvas ir lyginimo lenta, didelė pavėsinė, kepsninės. Prie namo yra parkingas.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems

Pramogos ir sportas

Sanatorija „Sinyak“ yra už 50 metrų nuo viešbučio.
  • šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)

Numeriai

Viešbutyje yra 9 kambariai.

Numeriuose

Autonominis šildymas (nemokamas), vonios kambarys (visą parą karštas vanduo), lova su ortopediniu čiužiniu, LCD televizorius ir kabelinė / palydovinė televizija (ne visuose kambariuose), belaidis internetas (nemokamas), balkonas su vaizdu į upę.

Adresas

Šv. Sanatornaya 4, poz. Sinyak, Ukraina
4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas