Viešbučio aprašymas Pikkukarhu 6 4*

Pikkukarhu yra modernus Alpių namas, pastatytas 2007 m. Levi centre. Name yra aštuoni butai, kurių plotas 48-66 m2. Pikkukarhu 6 yra 54 m2 bendro ploto butas (pirmas aukštas 29,5 m2, viršutinis aukštas 24,5 m2). Įsikūręs antrame Alpių namo aukšte. Pikkukarhu namo gyventojai gali naudotis sporto sale, kuri yra gretimame name Karhunvartija (Karhunvartija). Lomatähdet HolidayStars registratūra yra pirmame namo aukšte. Į vieno apartamento kainą įskaičiuoti 2 lifto bilietai žiemos sezono metu! // Atnaujinta 25 kovo 2023
Kainų grafikas
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Apartamentai yra Levi centre, netoli trasų, paslaugų ir restoranų. Pikkukarhu namas yra tame pačiame kieme kaip ir Karhunvartija bei Isokarhu namai. Įėjimas iš Ratsastajakuja g. 4. Kittilä oro uostas yra už 16,7 km.

Paslaugos viešbutyje

Lomatähdet HolidayStars apartamentų priėmimas Pikkukarhu pastate, sezono metu kasdien 10.00-14.00 val., konferencijų salės nuoma (pagal pageidavimą, už mokestį), pusryčiai / aptarnavimas / maitinimas (pagal pageidavimą, už mokestį), plačiajuostis internetas nemokamas ( laidą galima pasiimti registratūroje), 2 keltuvo bilietai, žiemos sezono metu (nemokamai) – slidinėjimo bilietai neregistruojami, jais gali naudotis bet kuris poilsiautojas bute, lizdas automobilio variklio šildymui (nemokamas už mokestį), malkos židiniui (nemokamai), slidžių priežiūros kambariai ir sulankstomos spintos su spynomis sporto inventoriui - Otavoje ir Karhunvartijoje (nemokamai), skalbyklos Otavos ir Karhunvartijos pastatuose (mokama) . Rūkyti draudžiama visame viešbutyje ir apartamentuose. Galutinis valymas (įskaičiuotas į kainą). Naminiai gyvūnai neįleidžiami.
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • skalbiniai
  • slidžių saugykla
  • renovacijos metai

Vaikams

Rinkinys kūdikiui (pagal išankstinį užsakymą, nemokamai: vaikiška lovelė, puodukas, aukšta kėdutė ir vonia.
  • žaidimų aikštelė
  • vaikiškos kėdutės restorane
  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

Stalo žaidimai, rogutės ir rogės (pagal pageidavimą registratūroje – nemokamai). Sporto salė Karhunvartijos pastato pirmame aukšte. Sniego motociklai (2 vnt, už mokestį).

Isokarhu namo apatiniame aukšte įrengtas kambarys su didele pirtimi 10-15 žmonių. Kambaryje yra vonios kambarys, persirengimo kambarys, 8 vietų sūkurinė vonia, didelė pirtis ir kambarys su virtuve bei židiniu. Kambaryje su židiniu yra televizorius, šaldytuvas ir šaldiklis, viryklė, orkaitė, mikrobangų krosnelė, kavos virimo aparatas, virdulys ir indaplovė. Kambario su sauna ir sūkurine vonia nuoma – už mokestį (į kainą įeina rankšluosčiai ir chalatai).
  • sauna/vonia/hamamas
  • sūkurinė vonia
  • sporto salė

Numeriai

Butas Pikkukarhu 6 - bendras plotas 54 m2 (pirmas aukštas 29,5 m2, viršutinis aukštas 24,5 m2). Bute yra miegamos vietos 4 žmonėms, 1 miegamasis su dvigule lova ir 1 miegamasis nišas dviems žmonėms.

Pirmas aukštas 29,5 m2: prieškambaris, didelė svetainė/virtuvė, 1 miegamoji niša dviem žmonėms, tualetas ir balkonas su įėjimu iš svetainės.
Viršutiniame aukšte 24,5 m2: 1 dvivietis miegamasis su išėjimu į antrą balkoną, wc/dušo kambarys ir pirtis.

Numeriuose

Patalynė pagal deklaruotą žmonių skaičių (į kainą įskaičiuota), rankšluostis, vonios rankšluostis ir chalatai (į kainą įskaičiuota).

Adresas

Hiihtäjänkuja 3 B (įėjimas iš Ratsastajakuja 4), 99130 Sirkka, Levi, Suomija

Telefono numeriai

+358 40 550 3806

Еl. paštas

info@lomatahdet.fi

Svetainė

Pikkukarhu 6 4*
Kainų grafikas
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai