Viešbučio aprašymas Золотий Пляж 3*

Viešbutis „Zolotoy Plyazh“ įsikūręs Arabatskaya Strelka, Schastlivtsevo kaime, už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo jūros. Kiekvienas kambarys yra nestandartinio ir originalaus dizaino. Netoli viešbučio yra Druskos ežeras, vandens parkas ir delfinariumas. Netoliese yra parduotuvės ir turgus, kuriame visada galite nusipirkti šviežių vietovėje užaugintų produktų. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis "Golden Beach" yra Chersono regione, Genichesk rajone, Schastlivtsevo kaime, Naberezhnaya gatvėje, 27. Norėdami patekti į Schastlivtsevo kaimą, galite važiuoti traukiniu, kuris važiuoja į Novoalekseevka arba Genichesk stotis. Tada galite sėsti į taksi, kuris nuves jus į Golden Beach viešbutį. Geležinkelio stotis Genichesk 18,3 km.

Paplūdimys

Arabatskaya Strelka nerija yra rekreacinė zona su didžiuliu smulkių kriauklių ir smėlio paplūdimiu, esanti tarp Azovo jūros ir Sivašo įlankos. Jūra čia sekli ir šilta, todėl atostogos su vaikais yra nepaprastai malonios ir patogios.
  • ant jūros kranto

Paslaugos viešbutyje

Viešbučio restorane galite užsisakyti kompleksinius naminius patiekalus, taip pat galėsite naudotis virtuve (nemokamai), įsigyti šviežių produktų iš netoliese esančio turgaus. Viešbutyje teikiamos skalbimo ir lyginimo paslaugos (už mokestį), svečių pervežimas iš geležinkelio stoties ar autobusų stotelės (mokamas), pokylių salės nuoma (pagal pageidavimą, už mokestį).
  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai

Vaikams

  • žaidimų aikštelė

Pramogos ir sportas

Netoli viešbučio yra Druskos ežeras, vandens parkas ir delfinariumas.

Numeriai

Viešbutyje yra 26 patogūs kambariai, kurių kiekvienas modernus renovuotas. Visuose kambariuose yra reikalinga įranga.

Numeriuose

Vonios kambarys (dušas ir tualetas), rankšluosčių komplektas, oro kondicionierius (nemokamas), kabelinė televizija, bevielis internetas (nemokamas), šaldytuvas (nemokamas), balkonas. Kambariai valomi, patalynė ir rankšluosčiai keičiami reguliariai, yra kambarių aptarnavimas (nemokamas).

Adresas

Embankment, 27, p. Schastlivtsevo, Chersono sritis, Genichesk rajonas
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Viešbutis 1-oje linijoje, netoli jūros
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas