Viešbučio aprašymas Italika 3*

Ši užeiga yra Odesoje, už 9 km nuo Odesos archeologijos muziejaus. Atstumas iki Odesos operos ir baleto teatro yra 9 km, iki paminklo kunigaikščiui Rišeljė - 10 km, o iki Odesos uosto - 11 km. Šv. Panteleimono vienuolynas yra už 7 km, o Privoz turgus – už 8 km. Nauji modernūs ir patogūs viešbučio tipo apartamentai įsikūrę 400 metrų nuo jūros. Svečių, atvykusių atostogauti savo transportu, patogumui įrengta automobilių stovėjimo aikštelė. Apartamentai atviri ištisus metus, todėl atostogomis galėsite mėgautis bet kuriuo metų laiku. Registratūros darbuotojai suteiks informacijos apie vietines lankytinas vietas. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Odesos tarptautinis oro uostas yra už 15 km. „Italika“ yra už 22 km nuo Odesos katakombų ir už 7 km nuo „Spartak“ stadiono.

Paplūdimys

Už 400 metrų nuo viešbučio yra paplūdimiai „Arcadia“, „Riviera“ ir „10 g. B. Fontana.
  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Sodas.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • kambariai nerūkantiems

Numeriai

Geresni vieno, dviejų ir trijų kambarių šeimyniniai apartamentai, kuriuose yra viskas maloniai viešnagei. Kambariai dekoruoti moderniu klasikiniu stiliumi.

Numeriuose

101 šeimos apartamentai.
Kambario aprašymas: Butą sudaro du kambariai su dviem viengulėmis lovomis, kaip papildoma lova yra sulankstoma sofa-lova ir fotelis lova. Atskira zona su moderniai įrengta virtuvėle, valgomojo stalu ir indais (virdulys, viryklė, mikrobangų krosnelė, dviejų kamerų šaldytuvas) Suteikiama aukščiausios kategorijos (satino) patalynė. Šiuolaikinės klasikos stiliumi apipavidalintuose apartamentuose veikia nemokamas belaidis internetas, yra išmanusis plokščiaekranis televizorius, oro kondicionierius su klimato kontrole.

102 šeimos liukso numeris.
Butas susideda iš dviejų kambarių su viena dvigule lova, kaip papildoma lova yra sulankstoma sofa-lova. Atskira zona su šiuolaikiškai įrengta virtuvėle, valgomojo stalu ir indais (virdulys, viryklė, mikrobangų krosnelė, dvikamerinis šaldytuvas) Suteikiama aukščiausios kategorijos (satino) patalynė. Šiuolaikinės klasikos stiliumi apipavidalintuose apartamentuose veikia nemokamas belaidis internetas, yra išmanusis plokščiaekranis televizorius, oro kondicionierius su klimato kontrole.

103 standartinė studija.
Apartamentus sudaro 1 studija su viena dvigule lova. Atskira zona su moderniai įrengta virtuvėle, valgomojo stalu ir indais (virdulys, viryklė, mikrobangų krosnelė, dviejų kamerų šaldytuvas) Suteikiama aukščiausios kategorijos (satino) patalynė. Šiuolaikinės klasikos stiliumi apipavidalintuose apartamentuose veikia nemokamas belaidis internetas, yra išmanusis plokščiaekranis televizorius, oro kondicionierius su klimato kontrole.

201 aukščiausios klasės šeimos liukso numeris.
Apartamentai susideda iš trijų kambarių su dviem atskirais miegamaisiais. Su dviem viengulėmis lovomis, viena dvigule lova. Kaip papildoma lova yra dvigulė sofa-lova (Euro). Atskira zona su moderniai įrengta virtuvėle, valgomojo stalu ir indais (virdulys, viryklė, mikrobangų krosnelė, dvikamerinis šaldytuvas) Suteikiama aukščiausios kategorijos (satino) patalynė. Šiuolaikinės klasikos stiliumi apipavidalintuose apartamentuose veikia nemokamas belaidis internetas, yra išmanusis plokščiaekranis televizorius, oro kondicionierius su klimato kontrole.

202 studijos tipo apartamentai Romantic su balkonu.
Apartamentuose yra 1 studijos kambarys su 1 dvigule lova, fotelis-lova galima kaip papildoma lova. Atskira zona su moderniai įrengta virtuvėle, valgomojo stalu ir indais (virdulys, viryklė, mikrobangų krosnelė, dviejų kamerų šaldytuvas) Suteikiama aukščiausios kategorijos (satino) patalynė. Lengvu romantišku stiliumi apipavidalintuose apartamentuose veikia nemokamas belaidis internetas, yra plokščiaekranis išmanusis televizorius ir oro kondicionierius.

203 šeimos liukso numeris.
Apartamentai susideda iš dviejų kambarių su viena dvigule lova. kaip papildoma lova yra sofa-lova (euras). Atskira zona su moderniai įrengta virtuvėle, valgomojo stalu ir indais (virdulys, viryklė, mikrobangų krosnelė, dviejų kamerų šaldytuvas) Suteikiama aukščiausios kategorijos (satino) patalynė. Šiuolaikinės klasikos stiliumi apipavidalintuose apartamentuose veikia nemokamas belaidis internetas, yra išmanusis plokščiaekranis televizorius, oro kondicionierius su klimato kontrole.

301 liukso klasės.
Apartamentai susideda iš dviejų kambarių su viena dvigule lova. kaip papildomos lovos yra dvi sofos-lovos (eur). Atskira svetainės zona, moderniai įrengta mini virtuvėlė su baro skaitikliu, valgomojo stalu ir indais (virdulys, viryklė, mikrobangų krosnelė, dvikamerinis šaldytuvas) Suteikiama aukščiausios kategorijos (satino) patalynė. . Šiuolaikinės klasikos stiliumi apipavidalintuose apartamentuose veikia nemokamas belaidis internetas, yra išmanusis plokščiaekranis televizorius, oro kondicionierius su klimato kontrole.

302 šeimos aukščiausios klasės liukso numeris.
Apartamentai susideda iš trijų kambarių su dviem atskirais miegamaisiais. Viena dvigulė lova, dvi viengulės lovos, kaip papildomos lovos yra sofa-lova (eur). Atskira svetainės zona, moderniai įrengta mini virtuvėlė su baro skaitikliu, valgomuoju stalu ir indais (virdulys, viryklė, mikrobangų krosnelė, dvikamerinis šaldytuvas) Suteikiama aukščiausios kategorijos (satino) patalynė. . Šiuolaikinės klasikos stiliumi apipavidalintuose apartamentuose veikia nemokamas belaidis internetas, yra išmanusis plokščiaekranis televizorius, oro kondicionierius su klimato kontrole.

Adresas

10 st B Fontana gatvė Fontanskaya kelias 85g
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas