Viešbučio aprašymas Аура Карпат 3*

Kompleksas „Aura Karpat“ yra vaizdingame Karpatų kampelyje – Ivano Frankivsko srityje, su. Polyanytsya, 5,4 km nuo Bukovelio slidinėjimo komplekso. Jame siūlomi erdvūs ir jaukūs 6-8 vietų 2 aukštų kotedžai, kurių bendras plotas 130-150 kv. m kiekvienas. Kompleksas yra atokiau nuo judraus centrinio kelio, ramioje ir ramioje vietoje, 300 m iki miško. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
29
Pn
30
Št
31
Sk
kovas
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
balandis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

5,4 km iki slidinėjimo komplekso "Bukovel".

Paslaugos viešbutyje

Autonominis šildymas ir grindinis šildymas. Svečiai gali naudotis jaukia pavėsine su kepsnine ir kepsnine. Teritorijoje yra kubilas ir pirtis, vasarą lauko baseinas.
  • atviras baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • slidžių saugykla
  • vėlyvas išvykimas

Vaikams

  • vaikų baseinas
  • žaidimų aikštelė
  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

  • sauna/vonia/hamamas

Numeriai

Kotedžai 6-8 žmonėms.

Numeriuose

Kotedžas 8 asmenims:
Pirmame aukšte yra didelė jauki svetainė su židiniu ir išėjimu į terasą, sofa, palydovinė televizija. Virtuvė su viskuo, ko reikia mėgstamiems patiekalams ruošti (elektrinė viryklė, orkaitė, šaldytuvas, gartraukis, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys ir indai). Miegamasis su erdviomis lovomis (ortopedinis čiužinys), drabužių spinta ir komoda – viskas sukurta pagal unikalų dizainą. Vonios kambarys (dušas, praustuvas, tualetas) ir asmeninės higienos priemonės. Didelė rūbinė su "šiltomis" grindimis ir vieta slidėms džiovinti.
Antrame aukšte yra 3 miegamieji kambariai, kurių kiekviename yra pagal užsakymą pagaminti baldai, patogios lovos su ortopediniu čiužiniu, kurių kiekvienas neturi po antrą galvūgalį, bet ir erdvūs balkonai, iš kurių atsiveria neįtikėtini gamtos sukurti vaizdai.
Du vonios kambariai (dušas, praustuvas, tualetas) ir asmeninės higienos priemonės.

Kotedžai 6 asmenims, gali būti naudojami didelei kompanijai iki 12 žmonių:
Pirmame aukšte yra didelė svetainė su židiniu (televizorius, sofa-lova, valgomasis stalas), virtuvė su viskuo, ko reikia mėgstamam maistui gaminti (elektrinė viryklė, šaldytuvas, gartraukis, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys ir indai ). Vonios kambarys (dušas, praustuvas, tualetas) ir asmeninės higienos priemonės. Pirmame aukšte įrengtas grindinis šildymas.
Antrame aukšte yra 2 miegamieji kambariai (kiekviename po dvigulę ir viengulę lovą vaikui), baldai pagal užsakymą, patogios lovos su ortopediniu čiužiniu). Spinta ir televizoriai. Vonios kambarys (dušas, tualetas, praustuvas) ir asmeninės higienos priemonės.

Kiekviename kotedže yra terasa poilsiui.
Kainų grafikas
29
Pn
30
Št
31
Sk
kovas
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
07
Sk
08
Pr
09
An
10
Tr
11
Th
12
Pn
balandis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas