Viešbučio aprašymas Smart Hotel KDO Краснодар 2*

Viešbutis yra patogioje vietoje, Krasnodaro geležinkelio stoties pastato šiauriniame sparne. Kambarių skaičius yra 3 ir 4 aukštuose. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

12 km nuo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

  • nemokamas wi-fi
  • patalpos žmonėms su negalia
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • vaikų klubas

Numeriai

Jame yra 28 šių kategorijų kambariai: „Ekonominis 1 lova (be patogumų)“, „Ekonominė 1 lova“, „Ekonominė 2 lova“, „Ekonominė 2 lovų šeima“, „Standartinė 2 lova“, „ Ekonominis 3-vietis (be patogumų)“, „Ekonominis 4-vietis (be patogumų)“, „Ekonominis 5-vietis (be patogumų)“, „Ekonominis 6-vietis“, „Komfortas 2-vietis“.

Numeriuose

Ekonominės klasės 2 vietų šeima:
Numeryje yra dvi viengulės lovos ir vonios kambarys su dušu. Jame yra šaldytuvas, virdulys, nemokamas belaidis internetas, televizorius. Kambaryje: rašomasis stalas, vonia.

Ekonominė 1 vietinė (be patogumų):
Kambarys su viena viengule lova. Jame yra rašomasis stalas, virdulys, šaldytuvas, nemokamas belaidis internetas, televizorius.

Patogus 2 kambarių:
Kambaryje yra viena dvigulė lova ir vonios kambarys su dušu. Jame yra oro kondicionierius, šaldytuvas, nemokamas belaidis internetas, televizorius. Kambaryje: sofa, rašomasis stalas, vonios kambarys su dušu.

Ekonominis 6 vietų:
Kambarys su šešiomis viengulėmis lovomis. Yra oro kondicionierius, šaldytuvas, virdulys, nemokamas belaidis internetas, televizorius. Kambaryje: rašomasis stalas, vonia.

Ekonominis 5 vietų (be patogumų):
Kambarys su penkiomis viengulėmis lovomis. Jame yra rašomasis stalas, šaldytuvas, virdulys, nemokamas belaidis internetas, televizorius. Kai kuriuose kambariuose yra oro kondicionieriai.

Ekonominis 4-vietis (be patogumų):
Kambarys su keturiomis viengulėmis lovomis. Jame yra rašomasis stalas, šaldytuvas, virdulys, nemokamas belaidis internetas, televizorius.

Ekonominis 3-vietis (be patogumų):
Kambarys su trimis viengulėmis lovomis. Jame yra rašomasis stalas, šaldytuvas, virdulys, nemokamas belaidis internetas, televizorius.

Ekonomiškas dvivietis:
Kambarys su dviem viengulėmis lovomis. yra rašomasis stalas, šaldytuvas, virdulys, nemokamas belaidis internetas, televizorius ir vonios kambarys. Kai kuriuose kambariuose yra oro kondicionieriai.

Ekonominė 1 vietinė:
Kambarys su viena viengule lova. yra rašomasis stalas, šaldytuvas, nemokamas belaidis internetas, televizorius ir vonios kambarys.

Standartinis 2-vietis:
Numeryje yra dvi viengulės lovos ir vonios kambarys su dušu. Yra oro kondicionierius, šaldytuvas, virdulys, nemokamas belaidis internetas, televizorius. Kiekviename kambaryje: rašomasis stalas, vonios kambarys su dušu.

Adresas

350033, Rusija, Krasnodaras, Stoties aikštė, 1

Telefono numeriai

+7 (985) 180-59-49

Еl. paštas

krasnodar@hotel-smart.ru

Panašūs viešbučiai

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Poilsio ir pramogų programa vaikams
Nemokamas Wifi
Vaikų žaidimų kambarys patiems mažiausiems