Viešbučio aprašymas Smart Hotel KDO Ладожский 2*

Viešbutis yra patogioje vietoje, Ladozhsky geležinkelio stoties pastate Sankt Peterburge. Kambarių skaičius yra 6 ir 7 aukštuose. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

17 km nuo Pulkovo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

  • restoranas
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • patalpos žmonėms su negalia
  • vėlyvas išvykimas
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Numeriai

Jame yra 21 šių kategorijų kambarys: „Standartinis 1-vietis“, „Standartinis 2-vietis“, „Standartinis 3-vietis“, „Standartinis 4-vietis“, „Komfortas 2-vietis“.

Numeriuose

Komfortiškas 2-vietis:
Kambaryje yra viena dvigulė lova ir vonios kambarys su dušu. Jame yra rašomasis stalas, drabužių spinta, naktiniai staleliai, nemokamas belaidis internetas, televizorius.

Standartinis 4-vietis (be patogumų):
Kambarys su keturiomis viengulėmis lovomis. Jame yra rašomasis stalas, drabužių spinta, naktiniai staleliai ir nemokamas belaidis internetas.

Standartinis 3-vietis (be patogumų):
Kambarys su trimis viengulėmis lovomis. Jame yra rašomasis stalas, drabužių spinta, naktiniai staleliai ir nemokamas belaidis internetas. Kai kuriuose kambariuose yra oro kondicionieriai ir televizoriai.

Standartinis 2-vietis (be patogumų):
Kambarys su dviem viengulėmis lovomis. Jame yra drabužių spinta, naktinis staliukas ir nemokamas belaidis internetas. Kai kuriuose kambariuose yra oro kondicionieriai ir televizoriai.

Standartinis 1 vietinis (be patogumų):
Kambarys su viena viengule lova. Jame yra drabužių spinta, naktinis staliukas ir nemokamas belaidis internetas. Kai kuriuose kambariuose yra oro kondicionierius, televizorius.

Adresas

195277, Rusija, Sankt Peterburgas, Zanevsky pr-kt, 73

Telefono numeriai

+7 (985) 180-51-71

Еl. paštas

spb.ladoga@hotel-smart.ru

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi