Viešbučio aprašymas Smart Hotel NEO Псков 3*

Viešbutis buvo įkurtas ir visiškai atnaujintas 2019 m. pabaigoje. Šviesūs kambariai dekoruoti šiltomis spalvomis, patogūs ortopediniai čiužiniai ir sniego baltumo satino patalynė, puiki garso izoliacija ir tamsios užuolaidos ant langų tiems, kuriems reikia gero miego komandiruotėje ar atostogų metu. Patogi vieta šalia geležinkelio ir autobusų stoties. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

3 km nuo Pskovo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

Bufetas, parkingas.
  • restoranas
  • nemokamas wi-fi
  • patalpos žmonėms su negalia
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis
  • Renovacijos metai

Numeriai

Jame yra 14 modernių ir funkcionalių šių kategorijų kambarių: „Standartinis dvivietis“, „Standartinis dvivietis“, „Komfortas“.

Numeriuose

Komfortas:
Šiuolaikiškas numeris su viena dvigule lova ir vonios kambariu su dušu. Jame yra oro kondicionierius, šaldytuvas, nemokamas belaidis internetas, televizijos kanalai keliomis kalbomis. Galimos skalbimo paslaugos. Arbata/kava nemokamai. Kiekviename kambaryje: rašomasis stalas, vonios kambarys (dušas, plaukų džiovintuvas).

Standartinis dviejų lovų:
Modernus kambarys su dviem viengulėmis lovomis ir vonios kambariu su dušu. Jame yra oro kondicionierius, šaldytuvas, nemokamas belaidis internetas, televizijos kanalai keliomis kalbomis. Galimos skalbimo paslaugos. Arbata/kava nemokamai. Kiekviename kambaryje: rašomasis stalas, vonios kambarys (dušas, plaukų džiovintuvas).

Standartinis dvivietis:
Modernus kambarys su viena dvigule lova ir vonios kambariu su dušu. Jame yra oro kondicionierius, šaldytuvas, nemokamas belaidis internetas, televizijos kanalai keliomis kalbomis. Galimos skalbimo paslaugos. Arbata/kava nemokamai. Kiekviename kambaryje: rašomasis stalas, vonios kambarys (dušas, plaukų džiovintuvas).

Adresas

180004, Rusija, Pskovas, g. Vokzalnaya, 23 m

Telefono numeriai

+7 (921) 703-00-60

Еl. paštas

pskov@hotel-smart.ru
5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Išskirtinis interjeras
Nemokamas Wifi