Viešbučio aprašymas Smart Hotel KDO Омск 2*

Viešbutis yra dešiniajame Omsko geležinkelio stoties pastato sparne. Kambarių skaičius yra 1, 2 ir 3 aukštuose. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

6 km nuo Omsko oro uosto.

Numeriai

Jame yra 19 šių kategorijų kambarių: „Ekonominis 1 lova“, „Standartinis 2 lova“, „Standartinis 3 lovos“, „Ekonominis 5 lovos“, „Ekonominė šeima“, „Komfortas“, „Komfortas 2 – x-kambarys 1-lova“, „Comfort 2-room 2-love“, taip pat biblioteka fojė zonoje.

Numeriuose

Ekonominė 1 vietinė
Kambarys su viena viengule lova. Jame yra drabužių spinta, rašomasis stalas, naktinis staliukas, šaldytuvas, virdulys, oro kondicionierius, nemokamas belaidis internetas, televizorius. Vienvietis vonios kambarys su dušu dviejų kambarių blokui.

Standartinis 2-vietis
Numeryje yra dvi viengulės lovos ir vonios kambarys su dušu. Jame yra drabužių spinta, rašomasis stalas, naktiniai staleliai, šaldytuvas, virdulys, oro kondicionierius, nemokamas belaidis internetas, televizorius.

Standartinis 3-vietis
Numeryje yra trys viengulės lovos ir vonios kambarys su dušu. Jame yra drabužių spinta, rašomasis stalas, naktiniai staleliai, šaldytuvas, virdulys, oro kondicionierius, nemokamas belaidis internetas, televizorius.

Ekonomiškas 5-vietis
Kambarys su penkiomis viengulėmis lovomis. Jame yra drabužių spinta, rašomasis stalas, spintos, foteliai, stalinės lempos, šaldytuvas, virdulys, oro kondicionierius, belaidis internetas, televizorius.
Vienvietis c/y su dušu dviejų kambarių blokui. Viename kambaryje nėra vonios kambario, svečiai gali naudotis vonia ir dušu ant grindų.

Ekonominė šeima
Kambarys su dviem viengulėmis lovomis. Jame yra drabužių spinta, rašomasis stalas, naktinis staliukas, šaldytuvas, virdulys, mikrobangų krosnelė, oro kondicionierius, belaidis internetas, televizorius. Vienvietis vonios kambarys su dušu dviejų kambarių blokui.

Komfortas
Kambarys su viena dvigule lova. Jame yra drabužių spinta, rašomasis stalas, komoda, virdulys, šaldytuvas, oro kondicionierius, nemokamas belaidis internetas, televizorius, vonios kambarys su dušu.

Komfortiškas 2 kambarių
Dvivietis kambarys su viena dvigule lova. Jame yra drabužių spinta, rašomasis stalas, komoda, foteliai, virdulys, šaldytuvas, oro kondicionierius, nemokamas belaidis internetas, televizorius, vonios kambarys su vonia.

Adresas

644020, Rusija, Omskas, g. Lekonta, 1

Telefono numeriai

+7 (917) 571-94-61

Еl. paštas

omsk@hotel-smart.ru

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai