Smart Hotel KDO Ростов-на-Дону 2*

Viešbučio aprašymas Smart Hotel KDO Ростов-на-Дону 2*

Viešbutis yra patogioje vietoje Rostovo-Glavny geležinkelio stoties pastate. Kambarių skaičius yra 8 ir 9 aukštuose. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

35 km nuo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

  • nemokamas wi-fi
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Numeriai

Jame yra 15 kambarių iš šių kategorijų: „Ekonominė 1 lova“, „Ekonominė 2 lova“, „Ekonominė 3 lova“, „Ekonominė 5 lova“, „Ekonominė šeima“, „Komfortas“.

Numeriuose

Ekonominė 1 vietinė
Kambarys su viena viengule lova. Jame yra kabykla, rašomasis stalas, virdulys, šaldytuvas, oro kondicionierius, nemokamas belaidis internetas svečių patalpose, televizorius. Vienvietis vonios kambarys su dušu dviejų kambarių blokui.

Ekonomiškas dvivietis
Kambarys su dviem viengulėmis lovomis. Jame yra kabykla, rašomasis stalas, naktiniai staleliai, virdulys, šaldytuvas, oro kondicionierius, nemokamas belaidis internetas svečių patalpose, televizorius. Vienvietis vonios kambarys su dušu dviejų kambarių blokui.

Ekonomiškas 3-vietis
Kambarys su trimis viengulėmis lovomis. Jame yra kabykla, spintelės, virdulys, šaldytuvas, oro kondicionierius. Vienvietis vonios kambarys su dušu dviejų kambarių blokui.

Ekonomiškas 5-vietis
Kambarys su penkiomis viengulėmis lovomis. Jame yra kabykla, rašomasis stalas, naktiniai staleliai, virdulys, šaldytuvas, oro kondicionierius, nemokamas belaidis internetas svečių patalpose. Vienvietis vonios kambarys su dušu dviejų kambarių blokui.

Komfortas
Dviejų kambarių liukso numeris su viena dvigule lova ir sofa. Jame yra drabužių spinta, rašomasis stalas, naktiniai staleliai, komoda, kavos staliukas, virdulys, šaldytuvas, oro kondicionierius, nemokamas belaidis internetas svečių zonose, televizorius, vonios kambarys su dušu.

Adresas

344001, Rusija, Rostovas prie Dono, Stoties aikštė, 1/2

Telefono numeriai

+7 (917) 571-96-01

Еl. paštas

rostov@hotel-smart.ru
4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi