3 ir toliau
Smėlio ir akmenukų paplūdimys

Viešbučio aprašymas Lukic 3*

Pastatytas 2020 metais. Apartamentai yra naujame pastate pirmame aukšte miesto centre, šalia Olimpia Express autobusų stoties. Tinka ramiam ir saikingam poilsiui. // Atnaujinta 27 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Budvos centre, 100 m iki centrinio turgaus ir prekybos centro, 100 m iki pašto, 250 m iki senamiesčio ir Mogreno paplūdimio. 23 km nuo Tivat oro uosto ir 60 km nuo Podgoricos oro uosto.

Paplūdimys

200 m iki smėlio ir akmenukų paplūdimio Slovenska Plaža, 250 m iki mažų akmenukų paplūdimio Mogren. Daugiau nei 1,5 km ilgio slaviškas paplūdimys yra padalintas į dvi dalis. Pirmasis, netoli Stary Grad, yra padengtas smėliu ir akmenukais, o antrasis, iš Becici pusės, yra padengtas mažais akmenukais. Įėjimas į jūrą švelnus, dugnas smėlėtas ir akmenuotas. Esant dideliam atstumui nuo kranto, gylis siekia 30 metrų.
  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys
  • smėlio ir akmenukų paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Pusryčius arba dalinį maitinimą galite užsisakyti „L&M“ restorane. Bevielis internetas.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • Renovacijos metai

Numeriai

Rankšluosčiai keičiami kas trečią dieną, patalynė – kas septynias dienas.

Numeriuose

APP 04-1 BR: dviejų kambarių apartamentai, miegamasis su prancūziškomis arba dviem atskiromis lovomis, miegamoji sofa svetainėje, pilnai įrengta virtuvė, šaldytuvas, oro kondicionierius, plaukų džiovintuvas, lygintuvas, dušo kambarys, skalbimo mašina, kabelinė televizija, internetas Bevielis internetas. Kambaryje nėra balkono, kiekvienam butui įrengta bendra terasa su stalu ir kėdėmis. Daugiausiai gali apsistoti 4 asmenys. Kambario plotas 28m.
APP 06-2 BED ROOM: trijų kambarių liukso numeris, du miegamieji ir svetainė, prancūziška arba dvi atskiros lovos miegamajame, miegamoji sofa svetainėje, pilnai įrengta virtuvė, šaldytuvas, oro kondicionierius, plaukų džiovintuvas, lygintuvas , dušo kambarys, skalbimo mašina, kabelinė televizija, internetas WiFi. Kambaryje nėra balkono, kiekvienam butui įrengta bendra terasa su stalu ir kėdėmis. Daugiausiai gali apsistoti 6 asmenys. Patalpos plotas 35 m.

Adresas

Budva, Juodkalnija

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Išskirtinis interjeras
Patogus parkingas