Viešbučio aprašymas Patika Suites 3*

Stambulo Beyoglu rajono Cukurkuma rajone, už 500 metrų nuo Istiklal alėjos, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Patika Suites“ yra kaltiniai vartai ir tradicinis vidinis kiemas. Susideda iš 5 aukštų pastato. Tinka tiek jaunimui, tiek šeimoms. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Nekaltybės muziejus yra vos už kelių žingsnių. Apartamentai yra už 1 km nuo Taksimo aikštės ir už 900 metrų nuo Sishane metro stoties, iš kurios lengvai pasieksite istorinį Sultanahmet rajoną. Atatiurko oro uostas yra už 19 km.

Paslaugos viešbutyje

Istiklal alėjoje gausu restoranų, barų ir kavinių, tiekiančių vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalus. Svečiai taip pat gali apsilankyti netoliese esančiose antikvarinėse parduotuvėse. Automobilių stovėjimo aikštelės nėra.
  • nemokamas wi-fi
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • vėlyvas išvykimas
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Numeriai

Tik 6 butai. Visi apartamentai pavadinti brangiųjų akmenų vardais: rožinis safyras, mėlynas cirkonis, rubelitas, oranžinis citrinas ir juodasis opalas.

Numeriuose

TV, vonia/dušas, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys, oro kondicionierius, seifas, nemokamas bevielis internetas, arbatos/kavos virimo aparatas, virtuvė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, viryklė, virtuvės reikmenys.

Adresas

Cukurcuma Caddesi Dalgic Cikmazi Sokak Nr. 9 34425 Stambulas, Turkija

Telefono numeriai

+90 537 338 2509

Еl. paštas

info@patikasuites.com

Svetainė

Patika Suites 3*

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Rekomenduojami viešbučiai.

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi