Viešbučio aprašymas Arena Summit Apart Hotel 3*

Apartamentų viešbutis yra vienoje iš centrinių Kijevo gatvių, Lesi Ukrainka bulvare 3. Viešbučio registratūra dirba visą parą, todėl galima užsiregistruoti vėlai ir naktį arba anksti išsiregistruoti. Teritorijoje yra daug įvairių įstaigų, kavinių ir restoranų, netoliese yra prekybos centras „Guliver“. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Šv. Vladimiro katedra yra už 1,9 km, o Ševčenkos parkas – už 2 km. Artimiausias, Igorio Sikorskio tarptautinis, oro uostas įsikūręs už 7 km nuo „Arena Summit Aparthotel“.

Paslaugos viešbutyje

Viešbutyje teikiamos skalbimo paslaugos, o paprašius – lygintuvas. Taip pat yra sulankstomos lovos. miegamieji komplektai ir vieta automobiliui pagal išankstinį pageidavimą. Gyvūnai leidžiami viešbutyje.
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • skalbiniai

Vaikams

  • vaikiška lovelė

Numeriai

Viešbutyje yra 13 nedidelių liukso numerių, 3 su dušais ir 10 su sūkurinėmis voniomis.
Studijos tipo apartamentai yra modernios studijos su dvigule lova ir virtuvėle. Oriai. Įrenginyje yra dušo kabina.
Studijos tipo apartamentai su sūkurine vonia – stilingi kambariai su dvigule lova, virtuvėle. Pagrindinis skirtumas nuo standartinio studijos kambario yra didelė sūkurinė vonia.

Numeriuose

Oro kondicionierius, virtuvė, seifas, bevielis internetas, rankšluosčių komplektas, higienos reikmenys, šlepetės, geriamas vanduo atvykimo dieną.

Adresas

Kijevas, Lesia Ukrainka bulvaras, 3

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi