Šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)

Viešbučio aprašymas Lomatahdet Pikkikarhu 7 5*

Pikkukarhu yra modernus Alpių namas, pastatytas 2007 m. Pikkukarhu namo gyventojai gali naudotis sporto sale, kuri yra gretimame Karhunwartiya name. Pirmame namo aukšte yra Lomatähdet-HolidayStars registratūra, kurios darbuotojai jus aptarnaus sezono metu kiekvieną dieną. Pikkukarhu namas yra tame pačiame kieme kartu su Karhunvartiya ir Isokarhu namais. Apartamentai Pikkukarhu 7 yra antrame Alpių namo aukšte. Tinka tiek jaunimui, tiek šeimoms. // Atnaujinta 25 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Oro uostas yra už 15 km (Kittilos oro uostas), tik 15 minučių kelio automobiliu. Atstumas iki geležinkelio stoties yra 60 km (Kolari geležinkelio stotis), 170 km (Rovaniemis). Apartamentai yra Levi centre, 100-150 m iki slidininkų keltuvų, 250 m iki prekybos centro, 50 m iki slidininkų autobusų stotelės.

Paslaugos viešbutyje

Bute yra vienas miegamasis ir miegamos vietos dviems atviroje erdvėje. Iš buto atsiveria vaizdas į šlaitus.
Į apgyvendinimo kainą įskaičiuota: įėjimas į sporto salę pirmame pastato aukšte, 2 lifto/apartamentų abonementai (abonementai neregistruoti, jais gali naudotis bet kuris poilsiautojas bute), plačiajuostis internetas apartamentuose Karhunvartija, Pikkukarhu ir Isokarhu. (laidą galima pasiimti registratūroje) , patalynė pagal deklaruotą žmonių skaičių, rankšluosčiai, rankšluosčiai ir chalatai, lizdas automobilio variklio šildymui, malkos, galutinis valymas.
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • slidžių saugykla
  • renovacijos metai

Pramogos ir sportas

  • šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)
  • sauna/vonia/hamamas
  • sporto salė

Numeriai

Pirmas aukštas 29,5m²: prieškambaris, virtuvė, miegamos vietos dviems, tualetas. Viršutiniame aukšte 24,5 m²: miegamasis, WC/dušas ir sauna.

Numeriuose

Wi-Fi, balkonas, dušas, televizorius, higienos reikmenys, šaldytuvas, viryklė, virdulys, kavos ir arbatos rinkinys, virtuvė, skalbimo mašina, džiovinimo spinta.

Adresas

Ratsastajankuja 4, Kittilä, Suomija

Telefono numeriai

+358 40 550 3806

Еl. paštas

info@lomatahdet.fi

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai