Апарт-Отель Солнечный 3*

Viešbučio aprašymas Апарт-Отель Солнечный 3*

Tai europietiško stiliaus viešbutis, sukurtas pagal „apartamentų“ tipą, kurie yra pagaminti tuo pačiu stiliumi ir yra visiška buto analogija, su virtuve ir visa patogiai viešnagei reikalinga įranga: baldais, buitine technika, šaldytuvas, elektrinė viryklė, indai, patalynė, seifas ir kt.
Tuo pačiu metu „Solnechny“ teikia visas viešbučiams būdingas paslaugas: kasdienį valymą, skalbimą, pervežimą, ekskursijas, automobilių nuomą ir daug daugiau.
Svečių patogumui yra nemokama saugoma automobilių stovėjimo aikštelė. Vidinė teritorija taip pat saugoma, be to, viskas aprūpinta sistema, kuri garantuoja „Solnechny“ svečiams saugų ir ramų gyvenimą (domofonas, nuosavi elektroniniai raktai, vaizdo stebėjimas ir kt.).
Iki apartamentų viešbučio tik 10 min. nuo miesto centro, 20 min. nuo Chrabrovo oro uosto ir 5 min. nuo garsiosios Lietuvos sienos su Karališkaisiais vartais.
Neabejotinai idealus variantas ilgalaikei viešnagei Kaliningrade, kuris pasiruošęs tapti antraisiais namais komandiruotės ar keliaujant su šeima metu.
Jūsų paslaugoms – 20 įvairių kategorijų apartamentų (16 studijų ir 4 dviejų kambarių butai) bei mūsų komanda, kuri sukuria jaukumą, komfortą ir saulėtą nuotaiką 24/7 Jūsų viešnagės metu. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
19
Pn
20
Št
21
Sk
22
Pr
23
An
24
Tr
25
Th
26
Pn
27
Št
balandis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

yra sofa, svetainės zona, kabelinius kanalus rodantis plokščiaekranis televizorius, virtuvė su valgomojo zona ir seifas. ir vonios kambarys su nemokamais higienos reikmenimis. Yra šaldytuvas, viryklė ir virdulys.
Svečiai gali atsipalaiduoti sode.

Pramogos ir sportas

Pirtis su dviem baseinais (šiltas ir šaltas), poilsio zona, biliardo stalas, karaokė, jauki kepsnių zona Ir visa tai yra nuo pašalinių akių uždarytoje teritorijoje,

Numeriai

Kiekviename kambaryje yra virtuvėlė.

Adresas

Rusija, Kaliningrado sritis, Guryevsky rajonas, poz. Maloe Isakovo, Griboedova Lane, 2 A.

Telefono numeriai

+74012708989
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
infrastruktūra 7
Kainų grafikas
19
Pn
20
Št
21
Sk
22
Pr
23
An
24
Tr
25
Th
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Apart-Hotel Solnechny 3*
8.0 iš 10 0 | iš 21 viešbučių Kaliningradas

Geras viešbutis toli nuo centro 2022 Balandžio 16 Įvertinimas 8.0

Kaliningrade savaitę ilsė jomė s 2022 metų balandį . Vieš butis yra Kaliningrado pakraš tyje, tiesą sakant, gretimame Vasilkovo kaime. Kambarys buvo didelis, š viesus, kambaryje yra virtuvė su viskuo, ko reikia, sofa su kavos staliuku. Valymas kiekvieną dieną . Vieš butyje yra puiki sauna, dide...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai