3 ir toliau
Smėlio paplūdimys

Viešbučio aprašymas Mirna Villa 3*

Namas Mirna yra labai patrauklioje Duce kaimo vietoje, netoli smėlio paplūdimio ir visų turistinių objektų. Tinka ramiam šeimos poilsiui. // Atnaujinta 03 gegužės 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Puiki vieta vos 50 m nuo smėlio paplūdimio, Duce rajone, 50 m iki parduotuvės, 80 m iki restorano, apie 2,5 km iki Omišo centro.

Paplūdimys

Duce paplūdimys Omiše labai ilgas. Ilgis - 6 km. Jūs tikrai rasite geriausią vietą atsipalaiduoti.
  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Svečiai gali naudotis sodo griliu. Butai yra pirmame ir antrame aukšte. Oro kondicionierius už papildomą mokestį vietoje.
Galimybė patiems gaminti maistą arba užsisakyti dalinį maitinimą, kuris patiekiamas už 50 metrų nuo apartamentų esančiame restorane.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi

Numeriai

Name yra 4 butai, 2 butai 4 asmenims ir 2 butai 5 asmenims.
APT A4 pirmame aukšte arba antrame aukšte - plotas 45 m2, 2 dviviečiai miegamieji, pilnai įrengta virtuvė, vonios kambarys su tualetu, TV-SAT, WI-FI, lodžija su vaizdu į jūrą, oro kondicionierius už papildomą mokestį vietoje .
APT A4+1 pirmame arba antrame aukšte. – plotas 45 m2, vienas miegamasis su dvigule lova, vienas trivietis miegamasis, pilnai įrengta virtuvė, vonia su tualetu, TV-SAT, WI-FI, lodžija su vaizdu į jūrą, kondicionierius už papildomą mokestį vietoje.

Numeriuose

Apartamentuose yra palydovinė televizija, oro kondicionierius, belaidis internetas, balkonas su vaizdu į jūrą ir vieta automobiliui.

Adresas

Duće, Omišas, Kroatija

Panašūs viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas