1-oji eilutė
Akmenukų paplūdimys

Viešbučio aprašymas Andreas Studia 2*

Studijos yra 150 m nuo Kokkino Nero centro, kur rasite keletą parduotuvių, kepyklą ir keletą gerų užeigų su pigiu ir geru maistu prie jūros. Kokkino Nero apylinkės labai žalios, pilnos mažų įlankų, kalvų, apaugusių alyvmedžiais. Netoliese yra šaltinis su gydomuoju vandeniu. Erdvūs vieno miegamojo apartamentai šalia paplūdimio siūlo tikrai nebrangų poilsį visai šeimai. // Atnaujinta 03 gegužės 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Graikijos tarptautinis oro uostas yra už 124 km nuo viešbučio.

Paplūdimys

Įstaiga yra vos už 30 m nuo uolėto ir akmenuoto paplūdimio. Kokkino Nero rajone yra ir kitų labai gerų, smėlio ir gerai prižiūrimų Koutsoupia ir Plati Amos paplūdimių (užsisakius ką nors paplūdimio bare gultai ir skėčiai yra nemokami).
  • 1-oji eilutė
  • miesto paplūdimys
  • akmenukų paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Svečiai gali gaminti maistą patys. Galimas priedas už „viskas įskaičiuota“ šviesą (tiekiama viešbutyje „Aqua Rosa“, 250 m nuo Andreaso): savitarnos pusryčiai ir vakarienės. Pietūs vieno patiekalo souvlaki arba moussaka forma su garnyru, dienos sriuba, salotomis ir vaisiais desertui. Neribotas gaiviųjų ir vietinių stipriųjų gėrimų kiekis nuo 10:00 iki 22:00 (alus, vynas, ouzo, tsipouro, t.y. vietinis, stiprus alkoholis) neribotais kiekiais.
  • nemokamas wi-fi

Numeriuose

TV, vonia/dušas, nemokamas bevielis internetas, balkonas/terasa, virtuvėlė, šaldytuvas, viryklė, virtuvės reikmenys.

Adresas

Kokkino Nero 400 03, Graikija

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Viešbutis 1-oje linijoje, netoli jūros
Nemokamas Wifi