Ant jūros kranto

Viešbučio aprašymas Sundara by Mosvold 5*

Boutique viešbutis vaizdingoje Balapitijoje, palei nesugadintą paplūdimį pietvakarinėje salos pakrantėje. Ideali vieta romantikai, vienatvei ir poilsiui. // Atnaujinta 15 lapkričio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs Balapitijoje, už 1,3 km nuo Balapitijos paplūdimio. Viešbutis yra už 39 km nuo Galle olandų bažnyčios ir Galle forto. Koggala oro uostas yra už 52 km nuo viešbučio.

Paplūdimys

  • ant jūros kranto
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Viešbutyje yra lauko baseinas, sodas, terasa ir lauko valgomojo zona. Svečiams teikiamos kambarių tarnybos paslaugos. Svečiai gali naudotis konsjeržo ir valiutos keitimo paslaugomis. Kiekvieną rytą patiekiami lengvieji, pilni angliški/airiški ir amerikietiški pusryčiai. Viešbučio restorane patiekiami kinų, britų ir azijietiški valgiai. Svečiai taip pat gali užsisakyti patiekalų be laktozės, be glitimo ir vegetariškų patiekalų.
  • nemokamas wi-fi

Numeriai

Viešbutyje yra 8 kambariai. Pagrindinė vila ir atskira vila su privačiu baseinu. Visoje viloje vienu metu gali apsistoti iki 19 žmonių.
Paplūdimio vila
Prabangus dviejų lovų kambarys su vaizdu į jūrą
Prabangus dvivietis kambarys su vaizdu į jūrą
Šeimyninė dviejų miegamųjų vila su baseinu

Numeriuose

Numeriuose yra oro kondicionieriai, mini barai, virduliai, palydovinius kanalus rodantys plokščiaekraniai televizoriai, „Blu-ray“ ir DVD grotuvai. bidė ir nemokami higienos reikmenys. Visuose kambariuose yra seifai. Kai kuriuose kambariuose yra balkonai, o iš kitų atsiveria vaizdas į jūrą. Visuose kambariuose yra patalynės užvalkalai ir rankšluosčiai.

Adresas

46/21, Brahakmana Waththa, Balapitiya 80550

Telefono numeriai

+(94)77-335-8800

Еl. paštas

info@mosvold.lk

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Viešbutis 1-oje linijoje, netoli jūros
Nemokamas Wifi