Viešbučio aprašymas Alem Regency Apart 3*

Įkūrimo metai 1997, bendras plotas 3 500 kv.m. Viešbutyje yra nedidelis sodas. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs 4 km. nuo Antalijos, 15 km. nuo oro uosto.

Paplūdimys

50 m iki viešbučio, miesto akmenukų paplūdimio; skėčiai, gultai, čiužiniai – už mokestį. Tarp viešbučio ir paplūdimio yra kelias.

Numeriai

Studijos iki 3 žmonių su virtuve, dviem viengulėmis arba viena bendra lova ir papildoma sofa. Daugumoje „Alem Regency Hotel Apartments“ kambarių yra terasos. Ant grindų yra kilimai.

Numeriuose

Seifas (už papildomą mokestį), plaukų džiovintuvas, televizorius, mini šaldytuvas, vaikiška lova (pasirinktinai), centrinis oro kondicionierius (Ch.R. nustato viešbutį priklausomai nuo oro), patalynės ir rankšluosčių keitimas 2 kartus per savaitę.

Adresas

Akdeniz Bulvarý 354 07050, Konyaaltı/Antalya, Turkija

Telefono numeriai

+34 971 42 55 88

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Alem Regency Apart 3*
9.0 iš 10 0 | iš 270 viešbučių Antalija

Malonu pabendrauti 2011 Kovo 01 Įvertinimas 9.0

Mano atostogos buvo Turkijoje. Nusprendž iau š iais metais aplankyti š ią š alį . Lipau kaip į prasta internete ir pasiskaitau apie visokias kelionių agentū ras. Tiesą sakant, aš turiu maž ai laiko iš siaiš kinti visų š ių turistinių paslapč ių detales. Tod...


Greiti turkai 2011 Kovo 01 Įvertinimas 9.0

Apskritai apie poilsį galima kalbė ti labai ilgai, bet kuriame kurorte ž mogui nutinka daug į domių dalykų . Buvau Turkijoje ir nustebau, kaip gerai ir greitai ten dirba turkai. Š ių metų kovą atostogavau, nusprendž iau atostogauti ir su savo brangia ž mona š ildyti kaulus saulė je. Taip, ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai