Viešbučio aprašymas The House 5*

„The House Hotel“ yra rafinuotumo ir garbingumo pavyzdys.
Iš karto po atidarymo šis viešbutis įgijo prestižiškiausio reputaciją. Ir čia esmė ne tik priklausymas garsiajam Elegant Hotels tinklui, ne tik prašmatnus dizainas ar itin moderni techninė įranga – viskas apie unikalią paslaugų sistemą! Skirtingai nuo daugelio esamų viešbučių, The House klientus aptarnauja ne administratoriai, konsjeržai ir vadybininkai, o tik asmeniniai patarnautojai. Jie visur seka svečius. Net restoranuose ir baruose tavimi rūpinasi ne someljė ir padavėjai, o visi tie patys patarnautojai. Net atvykus į salą asmeninis automobilis jūsų lauks ne oro uoste, o prie lėktuvo perėjimo. Žodžiu, žmonėms, kurie mėgsta išskirtinai individualų aptarnavimą, The House Hotel yra geriausias pasirinkimas.
Viešbučio kompleksas yra ant vandenyno, tarp vešlios atogrąžų augmenijos ir tvenkinių, apaugusių lelijomis. Išskirtiniai The House bruožai – nepriekaištingas aptarnavimas ir aukščiausias komfortas. Visa tai skirta tik keliems žinovams: viešbutyje yra tik 31 kambarys (visi „Suite“ kategorijos).
Restorane ir baruose galėsite paragauti europietiškos, Viduržemio jūros ir Lotynų Amerikos virtuvės patiekalų. Restoranas „Daphne's“ garsėja puikia itališka virtuve. Garsieji Karibų jūros romo kokteiliai yra dar vienas vietinis malonumas. Ypač malonu vakare leisti laiką atviroje terasoje, grožėtis jūra ir ryškiomis pietietiškomis žvaigždėmis.
Medaus mėnuo. Viešbutis yra „Special Honeymoon Hotels“ sistemos dalis, kuri vienija geriausiais medaus mėnesio kelionėms pripažintus viešbučius. Jie yra vaizdingiausiose vietose ir išsiskiria romantiška atmosfera bei nepriekaištingu aptarnavimu. Viešbutis siūlo specialias programas ir dovanas medaus mėnesiams. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Šv. Džeimso įlankoje, vakarinėje Barbadoso pakrantėje, už 35 minučių kelio automobiliu nuo Grantley Adams tarptautinio oro uosto. 20 minučių kelio nuo Bridžtauno miesto (salos sostinės).

Paslaugos viešbutyje

restoranas (itališka virtuvė, vegetariškas meniu) lauko baseinas su gėlu vandeniu
papludimys
fitneso centras
sūkurinė vonia
masažas
golfo klubas
galima organizuoti ekskursijas po salą (įskaitant keliones malūnsparniais)
nardymas povandeniniame laive
jodinėjimas žirgais
golfas
baidarės
burlenčių sportas
nardymas su vamzdeliu
buriavimas

Numeriai

Erdvūs kambariai – viešbutyje jų yra tik 31 – yra rafinuoti ir patogūs. Dizaine vyrauja balti, kreminiai ir mėlyni tonai.

Junior suite su vaizdu į vandenyną: kambaryje - miegamasis (queen size lova) su svečių zona, vonios kambarys. Iš kambarių atsiveria vaizdas į vandenyną. Iš pirmame aukšte įrengtų kambarių galima tiesiogiai patekti į baseiną ir paplūdimį.
1 miegamojo liukso numeris su vaizdu į sodą: kambaryje - miegamasis, svetainė, vonios kambarys. Kai kuriuose kambariuose yra nedidelis privatus baseinas. Iš kambarių atsiveria vaizdas į sodą.
1 miegamojo liukso numeris su vaizdu į vandenyną: kambaryje yra 2 balkonai, erdvus miegamasis, svetainė, 2 vonios kambariai. Iš kambarių atsiveria vaizdas į vandenyną.
Prabangus 1 miegamojo liukso numeris su vaizdu į vandenyną: panašus į "1 miegamojo liukso numerį su vaizdu į vandenyną", bet erdvesnis.

Numeriuose

balkonas arba terasa
oro kondicionavimas
televizorius
telefonas
mini baras
šaldytuvas
espreso kavos virimo aparatas
saugus
Plaukų džiovintuvas
vonia
asmeninio automobilio pastatymo paslaugos (24/7)

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai