Viešbučio aprašymas Grand Paradise Bavaro 4*

Viešbutis įsikūręs išskirtinėje vietoje su balto smėlio paplūdimiu prie Karibų jūros. Platus paslaugų ir pramogų pasirinkimas suaugusiems ir vaikams. Priklauso Amhsa Marina Hotels & Resorts.

Netoli viešbučio yra: ekologinis turizmas (25 min.), medicinos centras (25 min.), golfo aikštynas (15 min.), kazino (15 min.), prekybos centras (15 min.). // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Grand Paradise Bavaro“ yra už 35 minučių kelio nuo Punta Kanos tarptautinio oro uosto ir per 90 minučių nuo La Romanos tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

6 restoranai: „La Laguna“ – savitarnos restoranas, „a la cart“ restoranai (užsisakius): „Taino“ – tradicinė Dominikos virtuvė, „La Cana“ – kepsnių restoranas, „Sea Scape“ – jūros gėrybės, „Michelangelo“ – italų restoranas , "Asia" - rytietiška virtuvė. 6 barai: "Bar Disco Crazy Moon", "Grand Beach Bar", "Arena Pool Bar", "The Piano Bar", "Sports Bar", "Areito Bar".

Pramogos:
2 baseinai ir 1 vaikų baseinas, sūkurinė vonia, treniruoklių salė, aerobika, baidarės, katamaranas, plaukiojimas su vamzdeliu, burlenčių sportas, bananinis laivas, parasparniai, nardymo pamokos, badmintonas, stalo tenisas, krepšinis, tinklinis, dviračiai, šaudymas iš lanko, biliardas, slidinėjimas žirgais, golfas , vaikų klubas, lošimo automatai, dienos ir vakaro animacija, diskoteka.

Paslaugos:
Internetas, suvenyrų parduotuvė, konferencijų salė, grožio salonas, SPA centras, valiutos keitykla, gydytojo paslaugos, auklės paslaugos (už papildomą mokestį), skalbykla.

Numeriai

504 Superior kambariai trijų aukštų pastatuose.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius, telefonas, seifas, plaukų džiovintuvas, mini baras, vonios kambarys, lygintuvas, lyginimo lenta, terasa arba balkonas (vaizdas į sodą, baseiną, vandenyną).
numeriai 8
paslauga 8,5
švara 8,5
maistas 7,5
infrastruktūra 8,5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Grand Paradise Bavaro 4*
8.0 iš 10 2 apžvalgos | iš 69 viešbučių Punta Kana

Mūsų nuostabi Dominikos Respublika 2012 Spalio 31 Įvertinimas 10.0

VIEŠ BUTIS. Pirmas dalykas, kurį mums atvykus į vieš butį pasakė gidas, buvo tai, kad č ia vagiama daugiausia vieš buč ių . Iš pradž ių buvome š okiruoti, bet, kaip vė liau paaiš kė jo, veltui. Ž inoma, mes pinigus su dokum. iš valė rakinamame lagamine, ta...


Įvadas į Dominikos Respubliką 2011 Rugsėjo 28 Įvertinimas 9.0

Iš anksto iš lygiu, kad nepriklausau tai nepatenkintų turistų kategorijai, kuri mato tik minusus. Tai buvo mano pirmoji kelionė į Dominikos Respubliką . Pasirinkau š į vieš butį , nes jis man pasirodė spalvingas ir maž esnis kitų pasiū lymų atž vilgiu, nemė gstu per did...


Viskas gerai 2011 Birželio 01

Buvome č ia su draugu 12 dienų birž elio pradž ioje. „Aeroflot“ labai patiko aptarnavimas laive, visiš kai nauji lė ktuvai, galimybė paž iū rė ti filmus ir bent kaž kaip praskaidrinti ilgą skrydį . Tai buvo aktualiau grį ž tant, skridome ten naktį ir miegojome, tiksliau bandė...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai