Viešbučio aprašymas Crans Ambassador 5*

Stilingas viešbutis „Crans Ambassador“ įsikūręs Kran Montanoje, vos už 70 metrų nuo Cree d'Eure keltuvo. Jame yra SPA zona su uždaru baseinu ir panoraminiais vaizdais, terasa su židiniu ir restoranas. Žiemą į viešbutį galima patekti tiesiai ant slidžių.
Prabangiuose kambariuose yra terasos su vaizdu į Alpes, plokščiaekraniai televizoriai, mini barai, kavos virimo aparatai ir vonios kambariai su voniomis arba dušais.
Restorane patiekiami regioninės virtuvės patiekalai ir dietiniai patiekalai. Viešbutyje taip pat yra 180° poilsio baras su vaizdu į kalnus ir Carnotzet Hublot vyno rūsys, kuriame patiekiami vietiniai vynai ir šveicariški valgiai, pavyzdžiui, rakletės ir fondiu. „Crans Ambassador“ terasoje rengiami après-ski vakarėliai, kuriuose galėsite mėgautis raminančiu atviros ugnies vaizdu, karštu vynu ir muzika. Svečiai gali užsisakyti dalinį maitinimą.
SPA plotas 1300 kv. m, kuriame galėsite atlikti įvairias procedūras, yra didelis šildomas uždaras baseinas, treniruoklių salė su aukštųjų technologijų įranga ir sauna.
Jame yra slidinėjimo įrangos saugykla ir sporto parduotuvė, kurioje parduodama slidinėjimo, golfo, kalnų dviračių ir kt. įranga.
Vasarą pėsčiųjų takai yra už 200 metrų, o Crans-Montana golfo aikštynas yra už 1 km. Artimiausia autobusų stotelė yra už 150 metrų nuo viešbučio. // Atnaujinta 17 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra
numeriai 6
paslauga 2
švara 4
maistas 3
infrastruktūra 7
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Crans Ambassador 5*
2.0 iš 10 0 | iš 5 viešbučių Crans Montana

4 žvaigždučių viešbutis su minusu 2013 Gruodžio 21 Įvertinimas 2.0

Ilgą laiką rinkomė s vieš butį ir kurortą , nes jau kelerius metus N. G. kyla problemų dė l sniego. Pernai buvome Kicbiuhelyje ir lijo 10 dienų . Dė l to sustojome ties krano montana, kuri ne visai tinka geriems slidininkams, nes visame kurorte ir netoliese yra tik 50 km trasų . Tač iau atsiž v...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai