Viešbučio aprašymas Grand Regina 5*

Geriausio viešbučio Grindelvaldo kurorte istorija prasidėjo 1900 m. Būtent tada pirmieji keliautojai, daugiausia anglų aristokratija, atrado nuostabų šių vietų grožį. 1955 metais Reginą įsigijo Alfredas Krebsas, kurio šeima iki šiol priklauso viešbučiui ir jam vadovauja. Iškart po pirkimo sekė didelio masto restauravimas, grąžinantis viešbučiui pradinį blizgesį ir prabangą. Bėgant metams, viešbutis buvo kelis kartus modernizuotas ir pratęstas, tačiau garsusis Viktorijos laikų fasadas vis dar išlaiko praeities žavesį ir žavesį. Interjerą puošia autentiški antikvariniai daiktai ir paveikslai iš Krebsų šeimos kolekcijos.

Nuostabus viešbutis „Regina“ yra vaizdingoje vietoje, Grindelvaldo centre, Šveicarijos Alpių širdyje. Viešbutis priklauso prestižinei asociacijai „Leading Hotels of the World“, kuri iškalbingai byloja apie savo reputaciją ir tuo pačiu daug įpareigoja.

2002 m. gruodį viešbutyje buvo atidarytas Alpin Wellfit klubas, kuriame galėsite aplankyti druskos urvą, turkiškas pirtis ir masažą, vitaminų ir deguonies barus, 2 šildomus baseinus (vidaus ir lauko), grožio salonus, kontrastines pirtis, sauną, soliariumą. , Soft-pack sistema (nauja plėtra grožio procedūrų kūnui sistemoje: vandens lova su įvyniojimais ir kūno kaukėmis).

„Grand Regina“ siūlo daug galimybių aktyviam poilsiui ir poilsiui natūraliuose teniso kortuose ir 18 duobučių golfo aikštyne. Žiemą, be slidinėjimo ir snieglenčių, Grinderwald siūlo begalę sportinių užsiėmimų: čiuožinėti ant ledo, važinėtis rogutėmis, garbanoti, leistis į žygius pėsčiomis. Viešbutis „Regina“ atviras lankytojams nuo gruodžio vidurio iki spalio vidurio. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Monch ir Jungfrau kalnų papėdėje

Paslaugos viešbutyje

restoranas, diskoteka, baras su pianinu, sveikatingumo centras: sauna, soliariumas, baseinas, sūkurinė vonia, teniso kortai, sveikatingumo ir grožio programos aerobika; , konferencijų salė , kelios nedidelės patalpos konferencijoms ar banketams , automobilių nuoma , skalbykla , seifas , vaistinė , gydytojas ( pagal iškvietimą ) , vaikų kambarys .
  • renovacijos metai

Numeriai

- Vienvietis: skirtas 1 asmeniui;
- Dvivietis: skirtas 2 žmonėms;
- Junior Suite: skirtas 1-2 žmonėms;
- Vieno miegamojo liukso numeris: 1-4 žmonėms;
- Dviejų miegamųjų apartamentai: 1-6 žmonėms;
- Prezidentinis ir bokšto liukso numeris: 1-4 asmenims.

Numeriuose

TV, telefonas, DVD grotuvas, bevielis spartus internetas, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės, atskira vonia ir dušas.

Svetainė

Grand Regina 5*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai