Viešbučio aprašymas Park Gstaad 5*

Prabangus ir jaukus viešbutis, priklausantis Relais & Chateaux sistemai, įsikūręs prestižinio Šveicarijos kurorto Gštado centre. Viešbutis, apsuptas gražaus parko, siūlo savo svečiams aukščiausio lygio paslaugas ir nepamirštamą viešnagę ramybės ir tylos atmosferoje Šveicarijos Alpių širdyje. Viešbutis yra netoli centrinės Gštado gatvės, kuri dieną ir naktį šurmuliuoja, kurioje gausu prestižinių prekių ženklų parduotuvių, restoranų ir klubų.

Unikalus viešbučio SPA yra jo pasididžiavimas. Čia jums bus pasiūlytos visos įmanomos grožio ir sveikatos procedūros pagal unikalias kosmetikos linijas Cellmen ir Cellcosmet. Viešbučio baseinas su jūros vandens temperatūra + 32 C. Kosmetikos linijos Cellmen ir Cellcosmet. Unikalios, analogų neturinčios šveicariškos kosmetikos linijos, kurių pagrindinis principas yra „vartoti iki datos“ principas – produktų naudojimas tik paruošimo dieną. Šis kosmetikos gaminys turi didžiausią aktyviųjų elementų kiekį ir unikalų organinių ekstraktų kompleksą. Kosmetika vyrams ir moterims, aiškiai pritaikyta skirtingų odos tipų poreikiams. // Atnaujinta 25 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Gštado širdyje, viešbučiui priklausančiame parke.

Paslaugos viešbutyje

99 kambariai
4 restoranai
barai
baseinas su mineraliniu vandeniu
pirtis
turkiška pirtis
treniruoklių centras
sveikatingumo centras
grožio salonas
parduotuvės
konferencijų salė
teniso aikštelė

Numeriai

Į šiaurę nukreipti kambariai – jaukūs ramūs kambariai savo dydžiu ir įranga visiškai identiški į pietus nukreiptiems kambariams. Iš jų atsiveria nuostabus vaizdas į mišką ir kalnus.

Į pietus nukreipti kambariai – tradicinis dekoras su medžio dirbiniais daro šiuos kambarius jaukius ir patogius. Kiekviename kambaryje yra radijas, televizorius, seifas ir mini baras. Vonios kambariai dekoruoti portugališku marmuru, juose yra vonia/dušas, bidė, telefonas, plaukų džiovintuvas. Vonios kambariuose yra chalatai. Visuose šios kategorijos kambariuose yra balkonas arba terasa (pirmame aukšte) su kėdėmis ir stalu po baldakimu. Iš kambarių atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į kalnus ir Diableret ledyną.

Liukso numeriai – Prabangūs liukso numeriai taip pat dekoruoti Alpių namelio stiliumi. Mažuosiuose liukso numeriuose yra didelis miegamasis ir patogi svetainė. Liukso numeriuose yra atskiros svetainės ir miegamojo zonos, du vonios kambariai, didelės terasos arba balkonai.

Dviejų aukštų apartamentai yra dviejų aukštų liukso numeriai su dviem miegamaisiais, svetaine ir trimis vonios kambariais.

Liukso butas - apie 100 kv. m Juose yra du gausiai dekoruoti miegamieji, svetainė su židiniu ir virtuvė.

Numeriuose

TV
VCR
radijas
telefonas
vonia
mini baras
saugus

Adresas

Wispilenstrasse 29 – CH-3780 GSTAAD

Telefono numeriai

Tel. : +41 (0)33 748 98 00 - Fax : +41 (0)33 748 98 08

Еl. paštas

info@parkgstaad.ch

Svetainė

Park Gstaad 5*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai