Viešbučio aprašymas Gorizia a la Valigia Hotel 3*

Visiškai atnaujintuose XVII a. rūmuose įsikūrusiame Gorizia a la Valigia viešbutyje siūlomi išskirtiniai kambariai su tipiška senovės Venecijos atmosfera. Viešbutis yra įsikūręs istoriniame Venecijos centre, šalia La Fenice teatro, 5 minutės pėsčiomis nuo Piazza San Marco ir Rialto tilto. // Atnaujinta 17 kovo 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Rialto tiltas yra už 350 metrų nuo viešbučio. Tai artimiausia vaporetto (vandens autobuso) stotelė. Iš Santa Lucia geležinkelio stoties galite plaukti 2 laivu, kuriuo per 10 minučių nuplauksite iki Rialto, išlipkite iš valties, pasukite į Calle Bembo, kairėje priešais prieplauką, kuri tęsiasi Calle dei Fabbri, yra viešbutis Gorizia a la Valigia. Marko Polo oro uostas yra už 14 km nuo Venecijos. Piazza San Marco galima pasiekti per maždaug valandą Alilaguna laivu. Atvykę į aikštę eikite Campo San Luca kryptimi, po penkių minučių pasieksite Calle dei Fabbri, kur yra viešbutis.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, bagažo saugykla, pusryčiai kambaryje (pagal pageidavimą), faksas/kopijavimas, kelionių biuras, konsjeržo paslaugos, TV salonas, terasa, nerūkoma visame viešbutyje.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • patalpos žmonėms su negalia
  • kambariai nerūkantiems
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje iš viso yra 44 kambariai: Ekonominis vienvietis, Ekonominis dvivietis, Geresnis dvivietis, Geresnis trivietis, Ekonominis keturvietis, Geresnis keturvietis. Kai kuriuose kambariuose yra terasos, kuriose galėsite pusryčiauti grožėdamiesi San Marco varpine ir mėgaudamiesi ypatinga miesto atmosfera.

Numeriuose

Oro kondicionierius, palydovinė televizija, bevielis internetas (nemokamas), mini baras, telefonas, seifas, rašomasis stalas, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas.

Adresas

San Marco, Calle Fabbri 4696/A - 30124 Venecija, Italija

Telefono numeriai

Tel: +39 041 5223737
Fax: +39 041 5212789

Еl. paštas

info@hotelgoriziavenezia.it
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams