Viešbučio aprašymas Helnan Palestine Hotel 5*

Viešbutis „Helnan Palestine“ įsikūręs vešliame 1,4 m2 sode, iš kurio atsiveria Viduržemio jūros įlankos vaizdai. km. Jame yra lauko baseinas ir privati ​​paplūdimio atvira terasa. Visuose kambariuose yra nemokamas internetas ir balkonai su vaizdu į jūrą.
Kiekviename erdviame „Helnan Palestine Hotel“ numeryje yra prabangūs baldai. Juose taip pat yra rytietiški kilimėliai, karštų gėrimų ruošimo rinkiniai ir palydovinė televizija. Iš kai kurių numerių atsiveria istorinių Montazah rūmų vaizdai.
Svečiai gali dalyvauti burlenčių pamokose ir žaisti tenisą. Be to, galite tiesiog atsipalaiduoti atviroje verandoje saulėtoje pusėje. Karštą dieną svečiai gali atsigaivinti baseine.
Viešbutyje „Palestine“ yra 2 restoranai ir 3 barai, siūlantys platų maisto ir gėrimų asortimentą tiek viduje, tiek lauke. Naktį pramogauti galėsite stilingame naktiniame klube.
Viešbutis „Helnan“ yra nuošalioje ir ramioje vietoje, vos už 12 km nuo šurmuliuojančio Aleksandrijos centro ir vos už kelių žingsnių nuo smėlio paplūdimio. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra
numeriai 9
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Helnan Palestine Hotel 5*
8.0 iš 10 0 | iš 24 viešbučių Aleksandrija

Puiku 2008 Rugsėjo 16

...


Geriausias miesto viešbučio pasirinkimas 2006 Sausio 17 Įvertinimas 8.0

Visų pirma, vieš butis ž avi savo vieta. Jis į sikū rę s Aleksandrijos botanikos sode Vidurž emio jū ros pakrantė je, netoli Aleksandrijos centro. Specialiai vieš buč iui į rengta nedidelė jauki į lanka. Nepaisant to, kad vieš butis yra urbanistinis, jis turi savo nedidelį papl&#...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai