Viešbučio aprašymas Hilton Rotterdam 5*

Prabangus viešbutis „Hilton Rotterdam“, iš kurio atsiveria vaizdas į Hofplein fontaną, yra Kulsingel gatvės centre. Šis stilingas viešbutis atitinka aukščiausius kokybės standartus ir yra aprūpintas naujausiais patogumais. Pėsčiomis nueisite iki pagrindinės Leinbaan parduotuvių gatvės, išskirtinių parduotuvių, De Doulin koncertų salės ir Luxor teatro.
Visuose erdviuose ir moderniuose kambariuose yra aukštos kokybės LCD televizoriai su palydoviniais kanalais, belaidis internetas, MP3 grotuvas, individuali klimato kontrolė, mini baras, nemokami kavos ir arbatos ruošimo rinkiniai bei erdvus vonios kambarys su prabangiais higienos reikmenimis. Penktadieniais ir šeštadieniais svečiai gali naudotis nemokamu internetu savo kambariuose. Viešbutyje yra visą parą dirbanti sporto salė. Bendrose patalpose veikia nemokamas belaidis internetas.
Iš viršutiniuose aukštuose įrengtų verslo klasės kambarių atsiveria Roterdamo miesto panorama. Šių numerių svečiai gali lankytis verslo klasės poilsio salone, kuriame rytais patiekiami pusryčiai, dienos metu – nemokami gėrimai ir užkandžiai, o po pietų – alkoholiniai gėrimai. Verslo klasės kambariuose ir liukso numeriuose yra „Bose“ prijungimo sistema, „Nespresso“ kavos virimo aparatas ir lietaus dušas. chalatai ir šlepetės.
Miesto stiliaus bare-restorane „Stadshal“ yra atvira virtuvė. Čia pusryčiams, pietums ir vakarienei svečiai gali mėgautis įvairiausiais patiekalais iš tradicinės braserijos meniu.
Priešais viešbutį yra metro stotis ir tramvajų stotelė. Iki geležinkelio stoties ir Roterdamo pasaulio prekybos centro nueisite per 5 minutes. Iki Ahoy koncertų salės metro nuvažiuosite per 10 minučių. Roterdamo Hagos oro uostas automobiliu pasiekiamas per 15 minučių. Šiame viešbutyje apsistojantys svečiai gauna „Hilton Passport“ – kišeninį vadovą su daugiau nei 40 Roterdamo lankytinų vietų. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai