Viešbučio aprašymas St. Petersbourg Hotel 5*

Nedidelis viešbutis istoriniame Talino senamiesčio centre, vos 150 metrų nuo garsiosios Rotušės aikštės. Viešbutį sudaro nedidelis trijų aukštų pastatas be lifto, pastatytas XIX a. viduryje. Šalia viešbučio yra jaukūs restoranai ir barai, parduotuvės, judri pėsčiųjų zona. Viešbučio pastatas ST. PETERSBURGAS svečius aptarnauja daugiau nei 150 metų. Iš pradžių čia buvo privatus viešbutis, sovietmečiu – Estijos CK viešbutis KP „Tomė“. Kapitalinis remontas buvo baigtas 2000 m. Dėl vietos stokos viešbutyje trūksta kai kurių infrastruktūros elementų, tačiau tai kompensuoja kambarių įmantrumas ir puiki vieta istoriniame centre.

Vos už kelių žingsnių yra Talino centrinė aikštė, aplink kurią sutelktas Estijos sostinės apsipirkimas ir naktinis gyvenimas. Viešbutis yra apsuptas senovinių pastatų, geriausių viduramžių ir Hanzos architektūros pavyzdžių. Viešbučio vieta vienodai tinka tiek turistams, tiek keliaujantiems verslo žmonėms. Netoliese yra Talino lankytinos vietos, verslo centrai ir didžiausi miesto bankai. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

5 km iki oro uosto, 1 km iki geležinkelio stoties, 2 km iki autobusų stoties, 3 km iki uosto.

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai, 1 baras, masažai pagal pageidavimą, sauna (ryte nemokamai, kitu atveju 200 EEK / val. / iki 10 žmonių), interneto kampelis, nedidelė susirinkimų salė 22 žmonėms su visa įranga.
  • renovacijos metai

Numeriai

Visi 28 apartamentai ir kambariai yra įrengti Art Deco stiliumi, primenančiu Estijos nepriklausomybės laikotarpį prieš Antrąjį pasaulinį karą. Aukštos lubos, prabangūs baldai, puikiai įrengti vonios kambariai – visa tai gali patenkinti išrankiausių keliautojų poreikius.

Numeriuose

nedidelio ploto, kombinuotas vonios kambarys (vonia arba dušas), STANDARTAS: plaukų džiovintuvas, grindų svarstyklės, chalatas, seifas, mini baras, palydovinė televizija su 20 kanalų (yra rusiškas kanalas), tiesioginis telefonas. Nėra oro kondicionieriaus ar balkono. Šiame kambaryje negalima pristatyti papildomos lovos, nes trūksta vietos.
LIUKSUS KAMBARYS: šiek tiek didesnis nei STANDARTINIS. Papildomai sumontuota sofa. Daugiausiai gali apsistoti 3 asmenys.
JUNIOR SUITE: susideda iš vieno didelio kambario, įrengtas papildomas muzikinis centras, yra svetainės kampas. Daugiausiai gali apsistoti 2 suaugusieji. + 2 vaikai Yra sujungti kambariai (su DE LUXE numeriais).
LIUKSAS: susideda iš dviejų kambarių – miegamojo ir svetainės, papildomai įrengtas muzikinis centras, televizorius kiekviename kambaryje.

Adresas

Rataskaevu 7, 10123 Talinas, Estija

Telefono numeriai

+372 628 6573

Еl. paštas

reservations@schlossle-hotels.com

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis