Viešbučio aprašymas Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa 5*

Iš „Hilton Bora Bora Resort & Spa“ svečiai gali grožėtis nuostabios turkio spalvos lagūnos peizažu. Jis siūlo prabangias vilas su sūkurinėmis voniomis ir atskirais balkonais su vaizdu į lagūną. Be to, svečiai gali mėgautis bekraščiu baseinu, dienos SPA ir 2 restoranais.
Vilose išklotos medinės grindys. Juose yra oro kondicionieriai ir elegantiški marmuriniai vonios kambariai. Be to, kiekvienoje viloje yra erdvi svetainė su kabelinius kanalus rodančiu plokščiaekraniu televizoriumi ir CD grotuvu. Kai kuriose vilose grindyse įmontuotos stiklo plokštės, pro kurias galima grožėtis vandenynu.
Kurorte yra kelios lauko terasos, iš kurių atsiveria nuostabūs lagūnos vaizdai. Jie idealiai tinka romantiškiems pasimatymams ir poilsiui. Taip pat galite atsipalaiduoti saunoje arba pasikrauti energijos treniruoklių salėje. Svečiai gali mėgautis vandens slidėmis, paviršiniu ar giluminiu nardymu.
Restorane „Iriatai“ patiekiami Polinezijos ir Viduržemio jūros regiono valgiai, o restorane „Tamure Beach Fare Grill“ – tarptautiniai valgiai. Bare „Upa Upa“, iš kurio atsiveria vaizdas į vandenyną, patiekiami įvairūs užkandžiai ir kokteiliai.
Registratūroje ir šalia baseino esančiame bare „Taieie“ veikia nemokamas belaidis internetas. Iš „Hilton Bora Bora Nui Resort“ per 30 minučių greitaeigiu kateriu nuvažiuosite iki Motu Mute oro uosto. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Adresas

BP 502 Vaitape, Bora Bora, 98730, Prancūzijos Polinezija

Telefono numeriai

689-60-3300

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa 5*
8.0 iš 10 0 | iš 5 viešbučių Bora Bora

Mū sų kelionė į Prancū zijos Polineziją vyko 2008 m. rugsė jo mė n.
Buvome dviejose salose – Bora Bora ir Moorea.
Skrydis: per Tokiją į Taitį (Papiete), tada vietiniu lė ktuvu į Borą.
Kelionė s laikas, į skaitant persė dimus, antž eminį skrydį , vietinį...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai