Viešbučio aprašymas Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa 5*

Šis prabangus SPA kurortas siūlo apgyvendinimą vasarnamiuose egzotiškų gėlių apsuptyje arba virš turkio spalvos lagūnos. Jame yra baseinas, treniruoklių salė, teniso kortai, 3 restoranai ir 3 barai. Nemokamas belaidis internetas veikia bare „Eimeo“ ir restorane „Arii Vahine“.
„Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa“ vasarnamiai yra širdies formos Moorea saloje tarp 2 įlankų. Iš kai kurių bungalų atsiveria vaizdas į sodą, o iš kitų – tiesioginis išėjimas į lagūną.
Visuose bungaluose yra balkonai arba terasos, oro kondicionieriai ir erdvios svetainės erdvės. Kai kuriuose vasarnamiuose yra privatus gilus baseinas, vonia su pėdomis arba stalas su stikliniu dugnu, pro kurį galėsite stebėti povandeninį gyvenimą.
SPA centre siūlomi įvairūs masažai ir grožio procedūros. Kurorte siūlomos tokios veiklos kaip žvejyba, vandens slidės, vandens slidės, nardymas, paviršinis nardymas ir burlenčių sportas.
Restorane „Lagoon“, iš kurio atsiveria panoraminiai vandenyno vaizdai, patiekiami vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai. „Rotui Bar & Grill“ siūlo kokteilius ir lengvus patiekalus. Kokteilių taip pat galima įsigyti bare „Eimeo“ arba bare „Lagoon“.
„Moorea Lagoon Resort & Spa“ yra už 20 minučių kelio automobiliu nuo Moorea oro uosto ir už 25 minučių kelio automobiliu nuo keltų prieplaukos. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Adresas

BP 1005, PAPETOAI, 98728, Prancūzijos Polinezija

Telefono numeriai

689-55-1111
3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai