Viešbučio aprašymas Sayonara Club Hotel 3*

Šalia privataus Nicotera Marina paplūdimio įsikūrusiame viešbutyje „Sayonara Club“ yra baseinai vaikams ir suaugusiems, apsupti vešlių palmių. Jame taip pat yra žuvies restoranas, nemokamas belaidis internetas vestibiulyje ir Viduržemio jūros regiono stiliaus kambariai.
„Sayonara Club Hotel“ kambariuose yra baltos sienos ir plytelėmis išklotos grindys. Kiekviename numeryje yra oro kondicionierius, terasa ir šaldytuvas, o vonios kambaryje rasite nemokamų higienos reikmenų ir plaukų džiovintuvą.
Kasryt valgomajame arba sode patiekiami lengvieji pusryčiai. Restoranas dirba kasdien ir siūlo be glitimo ir vegetariškų patiekalų pagal pageidavimą.
Sporto entuziastai gali žaisti tenisą, nardyti ir užsiimti paviršiniu nardymu. Vasarą viešbutyje dirba animatorių komanda.
Viešbutis yra 30 km nuo Tropėjos. Lamezia Terme oro uostas yra už 80 minučių kelio automobiliu. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra
numeriai 9
paslauga 10
švara 9
maistas 9
infrastruktūra 7
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Sayonara Club Hotel 3*
7.0 iš 10 0 | iš 165 viešbučių Kalabrija

Rojaus vieta 2007 Rugpjūčio 18 Įvertinimas 7.0

Iš prususiems keliautojams š is vieš butis gali pasirodyti paprastas, bet manau, kad š eimos atostogoms su vaikais vidutinė s klasė s š eimai tai net neblogas variantas....


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai