Балчуг Кемпински Москва 5*

Viešbučio aprašymas Балчуг Кемпински Москва 5*

Jau daugiau nei dešimt metų viešbutis yra naujos klestėjimo ir prabangos eros simbolis, gyvenantis viename įdomiausių pasaulio miestų.

Po 1812 m. gaisro modernaus viešbučio Baltschug Kempinski Moscow vietoje iškilo nedidelis dviejų aukštų pastatas. Per kelis dešimtmečius jis palaipsniui buvo baigtas. Naujasis pastatas iškilo 1898 metais pagal garsaus Maskvos architekto akademiko A.V. projektą. Ivanovas ir užėmė tą pačią teritoriją kaip ir senoji. 1911 m. namas atiteko naujai turtingai meilužei - Jo Imperatoriškosios Didenybės rūmų valdovo Sofijos Petrovnos Bereznikovos žmonai. 1928–1932 m. buvo pastatytas Novomoskovsko viešbutis – taip vadinosi buvęs daugiabutis. 1933 m. viešbutį perėmė „Intourist“. 1939–1957 metais pastatas veikė kaip Užsienio reikalų liaudies komisariato nakvynės namai, o 1957 metais jame vėl atidarytas viešbutis, tačiau nauju pavadinimu – „Bukareštas“. Bukarešto viešbučio vietoje įsikūręs viešbutis Baltschug Kempinski Moscow jau daugiau nei dešimt metų kuria savo istoriją. Po trejus metus trukusios rekonstrukcijos 1992 m. spalio 1 d. „Baltschug Kempinski Moscow“ viešbutis pasitiko pirmuosius svečius. Baltschug Kempinski Moscow viešintys svečiai džiaugiasi nuostabiu vaizdu į Kremlių, Raudonąją aikštę ir Šv. Vasilijaus katedrą, atsiveriančią pro mūsų viešbučio langus.

Nuo pat viešbučio atidarymo 1992 m. Baltschug tapo populiariausia vieta Maskvoje ne tik tarptautiniams forumams, verslo susitikimams ir kultūriniams renginiams, bet ir daugybei gurmaniškų vakarienių, vestuvių ir priėmimų.

„Baltschug Kempinski Moscow“ viešbučio treniruoklių centras dirba kasdien nuo 07:00 iki 23:00 ir siūlo viešbučio svečiams bei sporto klubo nariams idealią aplinką poilsiui ir atsipalaidavimui. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Baltschug Kempinski Moscow yra Zamoskvorechye, viename iš seniausių Maskvos rajonų, ant Maskvos upės krantų, priešais Kremlių ir Raudonąją aikštę.

Netoli viešbučio yra daugybė lankytinų vietų, keli muziejai ir teatrai, taip pat svarbiausios Rusijos valdžios institucijos ir vyriausybė, o vieta gana ramioje Zamoskvorechye leidžia išvengti miesto centro šurmulio. Balčugas žinomas ir dėl vienos meteorologinės savybės – sinoptikai nustatė, kad tai šilčiausia vieta Maskvoje. Žiemą oro temperatūra čia keliais laipsniais aukštesnė nei vidutinė Maskva.

Paslaugos viešbutyje

Viešbutis Baltschug Kempinski siūlo:
- 24 valandų kambarių aptarnavimas
- Parkavimas
- Posėdžių kambariai
- bankomatas
- Valiutos keitimas
- Užsisakykite taksi
- Automobilių nuoma
- Seifas registratūroje
- Geležinkelio ir oro bilietų užsakymas
- treniruoklių centras
- Sporto salė
- Baseinas
- Pirtis
- Soliariumas
- Kirpykla
- Grožio salonas
- Skalbiniai
- Sausas valymas
- Medicinos centras
- Medicinos centras
- Restoranas
- Pokylių kambarys
- Baras
- Kavinė
- Naktinis klubas
- Kazino
- Butikų galerija
  • renovacijos metai

Numeriai

Komfortas ir jaukumas yra pagrindiniai bet kurio viešbučio privalumai. Visi 232 kambariai, tarp jų 30 apartamentų viešbučio Baltschug Kempinski Moscow, atitinka prabangos kategoriją. Viešbučio kambarių interjeras sukurtas geriausių Europos dizainerių. Patalpų architektūrinis sprendimas sukuria erdvės pojūtį ir patalpų pilnumą šviesos ir oro. Viešbučio kambariai apstatyti rankų darbo baldais iš brangios medienos. Pro viešbučio Baltschug Kempinski Moscow langus atsiveria nuostabus Maskvos Kremliaus ir Raudonosios aikštės panoraminis vaizdas.

Speciali garso izoliavimo sistema – garsui nepralaidūs langai ir durys padarys viešnagę viešbutyje vienodai patogią bet kuriuo paros metu.

Viešbutis siūlo apgyvendinimą specialiuose kambariuose nerūkantiems.

Viešbutis siūlo šių kategorijų kambarius: Deluxe, Deluxe Superior, Deluxe Kremlin, Junior suite, Studio Suite, Business Suite, Executive Suite, Kremlin Suite, Deluxe Suite, Presidential Suite.

Liukso ir apartamentų plotas svyruoja nuo 56 iki 111 kvadratinių metrų, o pro langus atsiveria Kremliaus ir Raudonosios aikštės, Zamoskvorechye, Sadovnicheskaya gatvės arba Atrium viešbučio kiemo vaizdai.

Numeriuose

Visų kategorijų viešbučio „Baltschug Kempinski Moscow“ kambariuose:
- Radijas
- Spalvota televizija su palydovine antena
- Mobilūs kelių kanalų telefonai su priėmimo spinduliu viešbučio viduje, automatinė ryšio sistema ir Galimybė prisijungti prie antros telefono linijos
- Interneto prievadas
- Mini baras
- Individualiai valdomos šildymo ir oro kondicionavimo sistemos
- Individualus elektroninis seifas
- Darbo stalas
- Kelnių presas
- Arbatos rinkiniai ir kava
- Vonios kambarys (Kararos marmuras)
- Tualeto reikmenys
- Hidromasažinis dušas
- Plaukų džiovintuvas
- Šviečiantis kosmetinis veidrodis
- Chalatas, šlepetės ir rankšluosčiai< BR> - Skėčiai
- Lygintuvai ir lyginimo lentos yra pateikiami
- Pūkinės ir antialerginės pagalvės ir antklodės
- Individualūs fakso aparatai
- Leidžiami gyvūnai
Atsiliepimai apie Balchug Kempinski Moskva 5*
10.0 iš 10 0 | iš 120 viešbučių Maskva

Maskvos atostogos. 2010 Liepos 04 Įvertinimas 10.0

vieš butis puikus. VIP klientams. viskas prabangu, nuo kosmetikos kambariuose iki didž iulių š viež ių gė lių kompozicijų vestibiulyje. Personalas labai draugiš kas ir neį kyrus. pusryč iai skanū s ir į vairū s – sū riai, pieno produktai, skrebuč iai, blynai ir net ikrai. No...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai