Viešbučio aprašymas Золотое кольцо 5*

Statybos / rekonstrukcijos metai: 1971/1998. Viešbutis „Zolotoye Koltso“, priklausantis Rusijos Federacijos prezidento administracijos viešbučių tinklui, buvo pastatytas 1970 m., o 1998 m. buvo visiškai rekonstruotas.

„Zolotoe Koltso Hotel“ siūlo kambarių aptarnavimą, patogumus žmonėms su negalia ir kambarius nerūkantiems. Viešbučio „Golden Ring“ konsjeržas padės suorganizuoti ekskursijas, bilietus į muziejus ir teatrus, įsigyti ar pakeisti geležinkelio ir lėktuvo bilietus.

„Golden Ring“ viešbutyje taip pat yra „Austrian Airlines“, kelionių bendrovės „Carlson Wagonlit Travel“ atstovybės. Didžiųjų tarptautinių parodų metu kursuoja nemokamas pervežimas „Viešbutis-Expocenter-Hotel".
Teikiamos transporto paslaugos (automobiliai su vairuotoju, pervežimas „Oro uostas – Viešbutis – Oro uostas“), yra požeminis garažas ir saugoma automobilių stovėjimo aikštelė).

Geriausias būdas atsipalaiduoti po darbo dienos – apsilankyti Grožio ir sveikatos centre. Atpalaiduojantis masažas, soliariumas, sauna, sūkurinė vonia, grožio salonas ir kirpykla, treniruoklių salė su individualiu instruktoriumi – visa tai padės Jums atgimti. Viešbutis „Golden Ring“ teikia skalbimo ir cheminio valymo paslaugas.

Pirmame aukšte yra valiutos keitykla, kuri veikia visą parą. Naktinio gyvenimo mėgėjams – šou baras „Vivaldi“. Viešbučio svečiams – nemokamas įėjimas. Mūsų patyrę floristai padės papuošti šventes, banketus, vestuves, taip pat sukurti individualias puokštes. Šeštadienio koncertai. Svečiai, nusprendę praleisti savaitgalį Maskvoje, galės mėgautis išskirtiniais klasikinės, džiazo ir liaudies muzikos koncertais, kuriuos jaukiose viešbučio salėse surengs garsi muzikos agentūra „New Classic Stars“, kurios biuras taip pat įsikūręs viešbutyje.

Specialus pasiūlymas medaus mėnesiams:
- prabangus vestuvinis liukso numeris už specialią kainą;
- romantiška vakarienė viename iš viešbučio restoranų;
- transporto klasė „Lincoln“ ir „Mercedes“;
- originalios puokštės papuoštas profesionalių floristų;
- pokylių salės;
- treniruoklių salė su sauna, masažu ir soliariumu.

Konferencijų patalpos. Profesionali viešbučio konferencijų grupė užtikrins aukščiausio lygio renginius ir susitikimus (didelė 100-150 vietų konferencijų salė, 6 konferencijų salės, 2 pokylių salės 200 ir 100 vietų, aptarnavimo biuras). Viešbutis Golden Ring siūlo įrangos nuomą: kompiuterį (nešiojamąjį kompiuterį), spausdintuvą, fakso aparatą, televizorių, vaizdo grotuvą, muzikos centrą, grafinį projektorių, skaidrių projektorių, LCD projektorių, kopijavimo aparatą, ekraną, Flipchart, garso stiprinimo sistema, mikrofonai, sinchroninio vertimo įranga, vaizdo ir garso įrašymas.

Viešbučio aptarnavimo biuras dirba kasdien nuo 8.00 iki 20.00 val. Viešbučio svečiai gali naudotis šiomis paslaugomis: susisiekimas telefonu su Rusijos ir pasaulio miestais, faksimilė, prieiga prie interneto su galimybe dirbti svečio kompiuteriu, kopijavimo aparatas, spausdintuvas, darbas stacionariu kompiuteriu, rašomąja mašinėle, skenavimas, laminavimas, knygų įrišimas. , spausdinti rusų, vokiečių, prancūzų ir anglų kalbomis. Darbui suteikiamos medžiagos - diskeliai, popierius, raštinės reikmenys.

Grožio ir sveikatos centras. Viešbutyje „Auksinis žiedas“ yra: atpalaiduojantis masažas, soliariumas, sauna, sūkurinė vonia, grožio salonas ir kirpykla, taip pat sporto salė su individualiu instruktoriumi. Viešbutyje apsistojantys svečiai turi teisę nemokamai lankytis sporto salėje ir saunoje. Dirba kasdien nuo 7.00 iki 21.00. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Maskvos centre priešais Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos pastatą, netoli Raudonosios aikštės ir Kremliaus muziejų, šalia ambasadų ir užsienio kompanijų atstovybių, netoli nuo tarptautinio parodų komplekso. „Ekspocentras“.

Paslaugos viešbutyje

  • renovacijos metai

Numeriai

247 skirtingų kategorijų kambariai: 71 standartinis kambarys, 101 liukso kambarys, 1 studija, 64 junior apartamentai, 2 keturių kambarių ir 6 trijų kambarių apartamentai, taip pat du prezidentiniai apartamentai.

Standartinis kambarys: Vienas kambarys, kurio bendras plotas ~25,7 kv.m. Miegamajame: dvigulė lova, darbo zona, seifas, mini baras, palydovinis telefonas, kompiuteris ir faksas, interneto prieiga, satelitinė televizija (42 kanalai), reguliuojama šildymo ir vėdinimo sistema. Vonios kambaryje: vonia su dušu, tualetas, bidė, telefonas, plaukų džiovintuvas, grindų svarstyklės, chalatas, šlepetės.

DeLuxe: Vieno kambario apartamentai, kurių bendras plotas ~29,3 kv.m. Miegamajame: dvigulė lova arba dvi viengulės lovos, darbo zona, seifas, mini baras, palydovinis telefonas, kompiuteris ir faksas, interneto prieiga, palydovinė televizija (42 kanalai), reguliuojama šildymo ir vėdinimo sistema. Vonios kambaryje: vonia su dušu, tualetas, bidė, telefonas, plaukų džiovintuvas, grindų svarstyklės, chalatas, šlepetės.

Studija: Vieno kambario apartamentai, kurių bendras plotas ~34,8 kv.m. Miegamajame: dvigulė lova, minkšti baldai, baro skaitiklis, seifas, mini baras, palydovinis telefonas, kompiuteris ir faksas, interneto prieiga, palydovinė televizija (42 kanalai), reguliuojama šildymo ir vėdinimo sistema. Vonios kambaryje: vonia su dušu, tualetas, bidė, telefonas, plaukų džiovintuvas, grindų svarstyklės, chalatas, šlepetės.

Junior Suite: Dviejų kambarių apartamentai, kurių bendras plotas ~41,3 kv.m.
Miegamajame ir svetainėje: dvigulė lova, sofa, darbo zona, seifas, mini baras, palydovinis telefonas, kompiuteris ir faksas, interneto prieiga, palydovinė televizija (42 kanalai), reguliuojama šildymo ir vėdinimo sistema. Vonios kambaryje: vonia su dušu, tualetas, bidė, telefonas, plaukų džiovintuvas, grindų svarstyklės, chalatas, šlepetės, papildomas atskiras tualetas.

Corporate Suite: Trijų kambarių apartamentai, kurių bendras plotas ~78,1 kv.m. Dviejuose miegamuosiuose ir svetainėje: 2 dvigulės lovos, sofa, darbo zona, seifas, mini baras, palydovinis telefonas, kompiuteris ir faksas, interneto prieiga, palydovinė televizija (42 kanalai), reguliuojama šildymo ir vėdinimo sistema. Vonios kambaryje: vonia su dušu, tualetas, bidė, telefonas, plaukų džiovintuvas, grindų svarstyklės, chalatas, šlepetės, papildomas atskiras tualetas.

Verslo apartamentai (97,8 m2). Keturių kambarių apartamentai, kurių bendras plotas ~97,8 kv.m. Dviejuose miegamuosiuose ir dviejose svetainėse: 2 dvigulės lovos, 2 sofos, darbo zona, seifas, mini baras, palydovinis telefonas, kompiuteris ir faksas, interneto prieiga, palydovinė televizija (42 kanalai), reguliuojama šildymo ir vėdinimo sistema. Vonios kambaryje: vonia su dušu, tualetas, bidė, telefonas, plaukų džiovintuvas, grindų svarstyklės, chalatas, šlepetės, papildomas atskiras tualetas.

Prezidentinis apartamentas: Trijų kambarių apartamentai, kurių bendras plotas ~169 kv.m. Dviejuose miegamuosiuose ir erdvioje svetainėje: 2 didelės dvigulės lovos, valgomasis stalas, baro stalas, darbo zona, seifas, mini baras, palydovinis telefonas, kompiuteris ir faksas, interneto prieiga, palydovinė televizija (42 kanalai), reguliuojama šilumos-vėdinimo sistema. . 2 vonios kambariai: vonia su dušu / sūkurine vonia, WC, bidė, telefonas, plaukų džiovintuvas, svarstyklės, chalatas, šlepetės, papildomas atskiras tualetas.

Adresas

Smolenskaya gatvė, 5
numeriai 7
paslauga 5
švara 9
maistas 5
infrastruktūra 7
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Zolotoe koltso 5*
7.0 iš 10 0 | iš 120 viešbučių Maskva

Dažniausias skaičius 2016 Spalio 05 Įvertinimas 7.0

Geras vieš butis, nors toli graž u ne idealus. Mano kambarys buvo vieno standarto. Remontas visiš kai normalus, nieko nuostabaus. Vonios kambaryje yra vonios kambarys ir pigi kabina. Kambaryje buvo televizorius ir š aldytuvas. Nieko daugiau. Galė tų bent virdulį ar indų rinkinį pridė ti. Televizorius veikia, ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai