Viešbučio aprašymas Quinta Do Lago 5*

Tarp garsaus nacionalinio parko Ria Formosa su pušynais, vaizdingais ežerais, apsuptais kvapnių gėlių pievų, šalia plataus balto smėlio paplūdimio ir žydrų Atlanto vandenyno vandenų, įsikūręs madingas Quinta do Lago. Viešbutyje yra SPA centras, kuriame yra šildomas vidaus baseinas su priešpriešiniu srautu ir vandens masažu, lauko sūkurinė vonia su vaizdu į Ria Formosa parką, sauna, garų pirtis, treniruoklių salė ir 6 procedūrų kambariai, kuriuose siūlomos įvairios sveikatos ir grožio procedūros. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

pietinėje Portugalijos pakrantėje, Algarvės provincijoje, šalia Ria Formosa nacionalinio parko, 20 km (20 minučių kelio automobiliu) nuo tarptautinio Faro oro uosto, 2 valandos kelio automobiliu nuo Sevilijos (Ispanija).

Paplūdimys

200 m iki įrengto paplūdimio.

Paslaugos viešbutyje

šildomas lauko baseinas, 2 apšviesti teniso kortai, golfo klubas su 4 aikštynais, šalia viešbučio – dar 8 golfo laukai, jodinėjimo centras, žvejyba, dviračių sportas, šaudymas, burlenčių sportas (yra ežeras su sūriu vandeniu), netoli „sea“ siūlo platų vandens sporto šakų pasirinkimą, vaikų baseiną, vaikų klubą, automobilių stovėjimo aikštelę, sraigtasparnių nusileidimo aikštelę, kambarių aptarnavimą 24 valandas per parą, skalbimo ir cheminio valymo paslaugas. Viešbutyje yra 4 konferencijų salės, kuriose telpa iki 200 žmonių.

Numeriai

Erdviuose kambariuose yra elegantiškas, klasikinio portugališko stiliaus interjeras, gražiai išklotos užuolaidos iš išskirtinių dekoratyvinių audinių, spalvingos kiliminės grindys, elegantiški baldai, šviežių gėlių kompozicijos, jaukūs balkonai, iš kurių atsiveria nuostabūs vaizdai į vandenyną ir parką.

Standartinis kambarys – susideda iš miegamojo su nedidele svetaine, vonios kambario ir terasos arba balkono su vaizdu į vandenyną, golfo aikštyną arba parką.

Aukščiausios klasės kambarys – susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario ir terasos arba balkono su vaizdu į vandenyną, golfo aikštyną arba parką.

Sodo liukso numeris – yra pirmame viešbučio aukšte, iš šono su vaizdu į marias. Jį sudaro prieškambaris, miegamasis, atskira svetainė su valgomojo zona, 2 vonios kambariai, balkonas arba terasa su vaizdu į parką.

Liukso klasės liukso numeris – įrengtas viešbučio marių pusėje, jį sudaro prieškambaris, miegamasis, svetainė, valgomasis, 2 vonios kambariai, terasa arba balkonas su vaizdu į vandenyną arba sodą. Prie 2 šios kategorijos kambarių galima prijungti papildomus miegamuosius.

Karališkasis liukso numeris (420 kv.m) – yra 7-ame viešbučio aukšte ir susideda iš 2 miegamųjų, svetainės, valgomojo su atviromis ir uždaromis dalimis 10 vietų, persirengimo kambario, 3 vonios kambarių (viename iš jų yra sūkurinė vonia), erdvi terasa su vaizdu į vandenyną su šildomu lauko baseinu ir sūkurine vonia. Kambaryje yra CD/DVD grotuvas, faksas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai