Viešbučio aprašymas Belmond Reid's Palace 5*

Reido rūmai, esantys ant kyšulio aukštai virš Funšalio įlankos vandenų, apsupti vešliai žydinčių sodų, kuriuose vynmedžiai, įsiterpę į vešlias pelargonijas, prabangius hibiskus ir kvapnius šalavijus, duris atvėrė 1891 m. ir nuo to laiko teisėtai laikomi Madeira, kruopščiai išlaikanti garbingumo ir senamadiško žavesio atmosferą. Karališkosios šeimos ir įžymybės iš viso pasaulio renkasi Reido rūmų privatumą iki šiol. Viešbučio svečiai buvo Bernardas Shaw ir seras Winstonas Churchillis.

„Reid's Palace“ viešbutyje yra SPA centras su sūkurine vonia, vandens masažo dušais, sauna, garų pirtimi, poilsio terasa ir procedūrų kambariai, kuriuose siūlomos įvairios sveikatos ir grožio procedūros, naudojant garsių kosmetikos linijų Ytsara, Aromatherapy Associates ir La Prairie produktus. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Madeiros saloje, netoli Funšalio centro, 22 km (20 minučių kelio automobiliu) nuo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

3 lauko baseinai; sporto salė, 2 teniso kortai, biliardas, vandens aerobikos užsiėmimai, burlenčių sportas (vasaros mėnesiais – nemokamai), nardymas, žvejyba, alpinizmas, jodinėjimas, 6 moderniai įrengtos konferencijų salės, parduotuvė, biblioteka, šokių pamokos. Vaikams viešbutyje yra žaidimų aikštelė su baseinu ir čiuožyklomis „Fun@Reid's Club“.

Numeriai

Klasikinis kambarys (23-27 kv.m) - įsikūręs rytinėje pagrindinio viešbučio pastato dalyje. Jį sudaro miegamasis su svetaine, vonios kambarys, balkonas. Švieži dekoro atspalviai harmoningai derinami su senoviniais baldais iš natūralios medienos. Kiekvienas kambarys yra tradiciniu anglo-portugalų stiliumi. Iš prancūziškų langų atsiveria šoniniai jūros vaizdai. Aukštos lubos leidžia gaiviam jūros orui iš Atlanto užpildyti kambarių erdvę. Jį sudaro miegamasis su svetaine, vonios kambarys, balkonas.

Superior kambarys (27-32 kv.m) – yra pagrindiniame pastate, susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario, balkono arba terasos. Antrame ir trečiame sodo sparno aukštuose įrengti kambariai suprojektuoti atsižvelgiant į erdvę ir saulės šviesą. Kambarių dekoro gaivumą pabrėžia smėlio spalvos užuolaidų ir kilimų asortimentas, kuris, savo ruožtu, derinamas su šviesiais mediniais baldais. Pirmame aukšte esantys kambariai yra daug didesni, juose yra erdvios terasos su išėjimu į viešbučio sodą. Iš daugumos kambarių atsiveria šoninis vaizdas į vandenyną ir (arba) viešbučio botanikos sodą.

Premier kambarys (27-32 kv.m) – susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario, balkono arba terasos. Iš daugumos kambarių atsiveria panoraminiai vandenyno vaizdai, o iš kitų – šoninis vaizdas į vandenyną ir viešbučio botanikos sodą.

Pusiau liukso numeris (35-40 kv.m) – yra pagrindiniame pastate, susideda iš miegamojo su erdvia svetaine, vonios kambario su tradicinėmis portugališkomis keraminėmis plytelėmis, balkono su panoraminiu vaizdu į Atlanto vandenyną.

Geresnysis liukso numeris (40-45 kv.m) – yra korpuse su vaizdu į sodą, susideda iš miegamojo, atskiros svetainės, vonios kambario, balkono su vaizdu į vandenyną ir viešbučio sodus.

Executive Suite (50-55 kv.m) – yra pagrindiniame viešbučio pastate, susideda iš miegamojo, atskiros svetainės, virtuvėlės, tradicine portugališka keramika dekoruoto vonios kambario, balkono su vaizdu į vandenyną ir sodus. Du šios kategorijos kambariai yra privačioje viešbučio dalyje ir turi atskirą įėjimą. Švieži dekoro atspalviai harmoningai derinami su senoviniais baldais iš natūralaus medžio, interjeruose galima atsekti anglo-portugališką stilių.

Prezidentinis liukso numeris (Churchill & G.B.Shaw Suites) (80 kv.m) – yra pagrindiniame viešbučio pastate, susideda iš erdvios svetainės, miegamojo, vonios kambario, atskiro tualeto, virtuvėlės, didelio balkono su nuostabiu vaizdu į Atlanto vandenyną. . Rankomis išsiuvinėtos lovatiesės, senoviniai bronziniai šviestuvai su šilko atspalviais, kiniškos raudonmedžio komodos, originalios graviūros ir šiuose kambariuose apsistojusių garsių svečių – Winstono Churchillio ir Bernardo Shaw atvaizdai – čia visas interjeras apgalvotas iki smulkmenų.

Adresas

Estrada Monumental 139, 9000-098 Funchal, Madeira, Portugalija

Telefono numeriai

Тел.: +351 291 71 71 71
Факс: +351 291 71 71 77

Еl. paštas

reservations.rds@belmond.com
Kainų grafikas
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis