Viešbučio aprašymas The Cliff Bay 5*

Ant vaizdingos uolos, iškilusios virš mėlyno Atlanto vandenyno vandens, yra patogi The Cliff Bay.

„Cliff Bay“ viešbutyje yra SPA centras, kuriame siūlomos įvairios SPA procedūros ir programos, naudojant natūralius E'SPA kosmetikos gaminius. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Madeiros saloje, 2 km nuo salos sostinės centro – Funšalio miesto, 30 minučių kelio automobiliu nuo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

uždaras šildomas gėlo vandens baseinas su lauko dalimi, lauko sūraus vandens baseinas, sporto salė, Golfinho nardymo centras su erdviu baseinu vandenyno lygyje, teniso kortai, konferencijų salės, biblioteka, grožio salonas, nemokamas pervežimas į Funšalio centrą.

Numeriai

Erdviuose kambariuose yra elegantiškas klasikinis interjeras šiltais saulėtais atspalviais, šviesiomis kiliminėmis grindimis, elegantiškais baldais, išskirtiniu dekoravimu, dideliais balkonais su stalu ir kėdėmis, kur galėsite atsipalaiduoti grožėdamiesi Atlanto peizažais.

Svečių kambarys – susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario, balkono su vaizdu į vandenyną, kalnų šlaitus arba viešbučio sodus.

Mažasis liukso numeris – susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario, balkono su vaizdu į vandenyną, įlanką arba viešbučio sodus.

Verslo klasės liukso numeris – susideda iš miegamojo, atskiros svetainės, 2 vonios kambarių, balkono, iš kurio atsiveria vaizdas į vandenyną ir viešbučio sodus.

Prezidentinis liukso numeris – susideda iš miegamojo, atskiros svetainės, virtuvėlės, 2 vonios kambarių, 2 balkonų su vaizdu į vandenyną.

Numeriuose

oro kondicionierius, šildymo sistema, kabelinė televizija, tiesioginis telefonas, seifas, mini baras, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, vonios kambarys su vonia, atskiras dušas, plaukų džiovintuvas.

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis