Viešbučio aprašymas Gardone Grand Hotel 4*

1888 m. pastatytas viešbutis išlaikė rafinuotą XIX amžiaus pabaigos „belle epoque“ stilių. Gardos ežero pakrantėje driekiasi įspūdingas neoklasikinio stiliaus pastatas. Iš kambarių ir atviros restorano terasos atsiveria kvapą gniaužiantys peizažai. Taip pat galite pasigrožėti ežeru iš viešbučio 300 metrų promenados. Jame yra jaukus baras, kuriame vakarais skamba fortepijono muzika. Daugybė įžymybių svečiavosi viešbutyje; tarp jų yra italų poetas Gabriele d'Annunzio, Winstonas Churchillis, V. V. Nabokovas ir Somersetas Maughamas. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

netoli centro, 130 kilometrų nuo Linatės tarptautinio oro uosto (Milanas), 180 kilometrų nuo Malpensos tarptautinio oro uosto (Milanas). 60 kilometrų nuo Veronos, 160 kilometrų nuo Venecijos.

Paslaugos viešbutyje

restoranas, baras su pianinu, baras prie baseino, šildomas baseinas, privatus paplūdimys, sauna, turkiška pirtis, sūkurinė vonia, valčių švartavimas, automobilių stovėjimo aikštelė, konferencijų salės. Liepos-rugpjūčio mėnesiais norintiems apsilankyti spektaklyje Veronos operos teatre – nemokamas pervežimas į miestą ir atgal patogiu autobusu.
Šalia viešbučio yra du golfo aikštynai – „Gardagolf“ 18 ir 9 duobučių, „Golf-Bogliaco“ 9 duobučių.

Numeriai

180 kambarių, įskaitant mažuosius apartamentus.

Numeriuose

Terasa arba balkonas su vaizdu į ežerą, palydovinė televizija, telefonas, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas, vonios kambarys su dušu arba vonia. Kategorijos "Clima room" kambariuose ir visuose pastato "Villa Principe" kambariuose - oro kondicionierius. Viešbučio kambariai yra patogūs ir gerai įrengti.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai