Viešbučio aprašymas Grand Hotel Quisisana 5*

„Grand Hotel Quisisana“ yra prestižiškiausias viešbutis Kapri mieste ir vienas geriausių Italijoje. Tai „žvaigždžių“ vieta – čia dažnai sustoja aristokratai, aktoriai, rašytojai, verslininkai. Jau daugiau nei šimtą metų, nuo 1845 m., buvo palaikomos vietinės svetingumo tradicijos. Viešbučio istorija prasidėjo XIX amžiaus pirmoje pusėje, kai daktaras George'as Sidney Clarke'as atvyko į Kaprią iš Škotijos ir nusprendė, kad Viduržemio jūros klimatas yra tiesiog idealus sveikatai. Gydytojas čia pastatė sanatoriją ir pavadino ją Quisisana, o tai reiškia „Vieta, kur atkuriate sveikatą“. Nuo tada nedidelė sanatorija sugebėjo pavirsti prabangiu prabangiu viešbučiu, kuris tapo vienu iš Kaprio simbolių. Nuo 1985 m. „Grand Hotel Quisisana“ yra geriausius pasaulio viešbučius vienijančios asociacijos „The Leading Hotels of the World“ narys. Viešbutyje yra visos sąlygos tobuloms atostogoms. Stilingai dekoruotas pastatas, pastatytas tradiciniu Viduržemio jūros regiono stiliumi, harmoningai įsilieja į vaizdingą aplinką. Viešbutis yra apsuptas žavingų, kruopščiai prižiūrimų sodų su kiparisais, pušimis ir palmėmis.. Viešbučio restoranai ir barai siūlo skanėstus kiekvienam skoniui – lengva Viduržemio jūros virtuvė, sušiai, tradicinė neapolietiška pica ir platus vynų pasirinkimas nepaliks abejingų. Verta paminėti, kad savo istoriją pradėjęs kaip sanatorijos viešbutis iki šiol gali pasigirti įvairiomis sveikatinimo programomis, kurias siūlo Quisi SPA centras. Įvairios kaukės, talasoterapija, kelių rūšių masažai, anticeliulitinės procedūros, detoksikacijos ir streso mažinimo programos... Tai dar ne viskas, ką galite rasti Quisi SPA. Taip pat yra sporto salė, sauna, turkiška pirtis, šildomas baseinas. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

pačioje Kaprio salos širdyje, keli žingsniai nuo Piazzetta aikštės, šalia funikulieriaus, vedančio į uostą.

Paslaugos viešbutyje

3 restoranai, 2 barai, vienas iš kurių yra prie baseino, parduotuvė, grožio salonas, sauna, turkiška pirtis, masažas, treniruoklių salė, 2 teniso kortai, konferencijų salė iki 500 žmonių, 2 baseinai – lauko sode ir viduje (šildymas iki 30 C), sraigtasparnių nusileidimo aikštelė, limuzinų servisas, teatras.
  • renovacijos metai

Numeriai

150 kambarių, įskaitant 7 specialius liukso numerius, 32 mažuosius liukso numerius ir 7 sodo butus.
Standartinis minimalus kambarys: kambarys su vaizdu į miestą.

Geresnysis minimalus kambarys – kambarys su vaizdu į miestą.

Ištaigingas vidutinis kambarys: erdvus kambarys su balkonu arba terasa su nuostabiu vaizdu į parką.

Prabangus maksimalus kambarys: erdvus kambarys su balkonu arba terasa su nuostabiu vaizdu į parką.

Mažasis liukso numeris: miegamasis, atskira svetainė, balkonas arba terasa su nuostabiu vaizdu į parką. Kai kuriuose kambariuose yra sūkurinės vonios.

Kambarys „Special Suite“: kambarys su nuostabiu vaizdu į jūrą.

Numeriuose

oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas.
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai