Viešbučio aprašymas Surutis 3*

Ieškote vietos poilsiui, galimybės pagydyti kūną ir sielą ar tiesiog norite pailsėti po įtemptos savaitės, sustabdykite pasirinkimą „Suručio“ sanatorijoje Druskininkuose. Tai neseniai privatizuota, kruopščiai renovuota, nedidelė ir jauki sanatorija. Jis įsikūręs pačioje Druskininkų „širdyje“ – senamiesčio parke, tarp Nemuno upės ir vaizdingo Druskonio ežero. Visai šalia sanatorijos yra moderniausia Lietuvoje balneologijos klinika, aprūpinta naujausiomis technologijomis. Po maudynių mineralinio vandens voniose, gydomojo purvo procedūrų ar gimnastikos baseine atgausite jėgas ir ramybę.

Visa tai leidžia sėkmingai gydyti raumenų ir kaulų sistemos, nervų ir širdies ir kraujagyslių sistemos, virškinimo trakto, kvėpavimo takų, medžiagų apykaitos ligas. Visiškam šių ligų gydymo sėkmei taip pat naudojami šiuolaikiniai kineziterapijos metodai, lazerinė terapija, grupiniai ir individualūs psichoterapiniai užsiėmimai. Gydomoji gimnastika atliekama specialiai įrengtose sporto salėse.

Sanatorijoje laukiame ne tik pacientų. Mūsų durys atviros ir svečiams, kurie ateina savaitgaliui atsigauti po įtemptos darbo savaitės. Jiems, be maudynių baseinuose, masažų ir purvo procedūrų, galime pasiūlyti gerą rusišką pirtį ir lauko pramogas – žygius dviračiais, žvejybą, pasivaikščiojimą po mišką grybauti ir uogauti. Klientams, norintiems pailsėti aktyviau, rekomenduojame apsistoti Drusvos svečių namuose. Čia puikios gyvenimo sąlygos, ramybė ir netgi galimybė gyventi su savo keturkoju. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

lengvųjų automobilių, mikroautobusų ir autobusų nuoma su vairuotoju arba be jo
išvykos ​​prie ežerų
grybauti
žvejyba
biliardas
boulingas
diskotekos

Numeriai

Sanatorijos svečiams siūlome vienviečius, dviviečius ir liukso kambarius.

Specialiai įrengtos palatos neįgaliesiems ir pacientams, kuriems buvo operuoti sąnariai.

Numeriuose

kabelinė televizija
šaldytuvai
modernios sanitarinės patalpos

Adresas

Šv. Taikos 10, Druskininkai Lietuva
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai