Viešbučio aprašymas Le Meridien 5*

Le Meridien Munich yra Miuncheno centre, senojoje miesto dalyje. Netoli viešbučio yra žinomiausios lankytinos vietos: renesanso stiliaus Šv. Mykolo katedra, Medžioklės ir žvejybos muziejus, Dievo Motinos bažnyčia – miesto simbolis, naujoji ir senoji rotušės, rezidencija. – XVI – XIX a. statytų pastatų kompleksas, kuriame įvairių architektūros stilių. Taip pat netoliese yra „Residenz“ teatras ir Bavarijos valstybinė opera. Viešbutis buvo pastatytas 2002 m. Kambarių ir apartamentų skaičius – 381.

Viešbutyje yra puikios galimybės sportuoti ir ilsėtis, nes yra didelis uždaras baseinas (17 x 6 metrų), soliariumas, sūkurinė vonia, sauna, garinė pirtis, masažo kambarys, sporto salė.

Viešbutis gali organizuoti įvairius net aukščiausio lygio renginius. Keliose konferencijų salėse, kuriose daugiausiai telpa iki 600 žmonių, įrengtas oro kondicionierius, moderniausia įranga, įskaitant konferencinius skambučius. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

valiutos keitykla, spaudos kioskas, kambariai nerūkantiems, keli restoranai, baras, sauna, baseinas, treniruoklių salė, soliariumas, konferencijų salės, pokylių salės, garažas
  • renovacijos metai

Numeriai

Superior King – kambarių plotas 26 kv.m.

Superior Queen - kambarių plotas yra 28 kvadratiniai metrai.

Superior Twin – kambarių plotas 28 kv.m. Modernūs baldai, oro kondicionierius, lova, vonios kambarys su vonia, dušo kabina, plaukų džiovintuvas (15 kambarių be atskiros dušo kabinos), stalas su lempa, telefonas, faksas, modemas, mini baras, aukštųjų technologijų plokščias plazminis televizorius, palydovinė televizija, greitas internetas prieiga .

Deluxe King – kambariai nuo 30 iki 34 kvadratinių metrų.

Deluxe Twin – kambariai nuo 30 iki 34 kvadratinių metrų. Modernūs baldai, oro kondicionierius, lova, vonios kambarys su vonia ir dušu, plaukų džiovintuvas, darbo stalas su lempa, telefonas, faksas, modemas, mini baras, aukštųjų technologijų plazminis plokščiaekranis televizorius, 30 palydovinių kabelinių kanalų, greitas internetas. Yra galimybė pristatyti papildomą lovą.

Executive Twin – kambariai nuo 38 iki 41 kv.m.
Executive King – kambariai nuo 38 iki 41 kvadratinio metro. Modernūs baldai, oro kondicionierius, lova, vonios kambarys su vonia ir dušu, rašomasis stalas su lempa, telefonas, faksas, modemas, mini baras, aukštųjų technologijų plazminis plokščiaekranis televizorius, 30 palydovinės kabelinės televizijos kanalų, greitas internetas. Yra galimybė pristatyti papildomą lovą.

Suite Queen – kambarys rūkantiems. Modernūs baldai, oro kondicionierius, lova, vonios kambarys su vonia ir dušu, rašomasis stalas su lempa, telefonas, faksas, modemas, mini baras, aukštųjų technologijų plazminis plokščiaekranis televizorius, 30 palydovinių kabelinių kanalų, didelės spartos interneto prieiga, seifas, miegamoji sofa. . Yra galimybė pristatyti papildomą lovą.

Liukso numeris su didele / 2 atskiromis lovomis – modernūs baldai, oro kondicionierius, lova, vonios kambarys su vonia ir dušu, rašomasis stalas su lempa, telefonas, faksas, modemas, mini baras, aukštųjų technologijų plazminis plokščiaekranis televizorius, 30 palydovinių kabelinių kanalų, greitas internetas, seifas, sofa-lova, persirengimo kambarys. Yra galimybė pristatyti papildomą lovą.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius, telefonas, plaukų džiovintuvas, vonios kambarys su vonia arba dušu, mini baras, seifas

Adresas

Bayerstrasse 41, Miunchenas, 80335, Vokietija
Telefonas: 49 89 24220
Faksas: 49 89 2422 1111

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai