Viešbučio aprašymas Bayerischer Hof 5*

Miuncheno centre yra prabangus privatus viešbutis Bayerischer Hof, pastatytas 1841 m. – Holivudo žvaigždžių pamėgtas viešbutis. 1997 m. žurnalas „Conde Nast Traveller“ „Bayerischer Hof“ paskelbė geriausiu viešbučiu Europoje, o 2000 m. viešbutis vėl buvo pripažintas, įtraukdamas į prestižinį „Conde Nast“ aukso sąrašą. Apsilankę šiame viešbutyje svečiai patiria nostalgiją ir... čia sugrįžta vėl ir vėl.

Viešbutyje yra 395 skoningai įrengti kambariai. Kambarių kategorijos: „Standartinis vienvietis kambarys“ (22 kv.m), „Standartinis dvivietis kambarys“ (28 kv.m), „Superior vienvietis kambarys“ (25 kv.m), „Superior dvivietis kambarys“ (32 kv.m) , „Liuksas dvivietis kambarys“ (38 kv.m), „Junior Suite“ (45 kv.m), „Liuksas mažasis liukso numeris“ (55 kv.m), „1 miegamojo liukso numeris“ (85 kv.m), „ Prabangus 1 miegamojo liukso numeris (115 kv.m)". Viešbučio kambariai yra pagaminti iš penkių skirtingų stilių, o kartais taip sunku pasirinkti, nes kiekvienas stilius kupinas kažkuo ypatingo.

Graf - Pilati - Stil Šių modernių, elegantiškų kambarių, taip pat daugybės liukso numerių interjerus sukūrė garsus italų dizaineris Pilati. Kambariai apstatyti tamsiu laku, baltomis kolonomis. Interjerai suprojektuoti geltonai žaliais, rudais arba šviesiai žaliais tonais.

Horst - Minarekas - Stil Šiuos prabangius ir elegantiškus kambarius suprojektavo architektas Horstas Minarekas. Šviesūs ąžuoliniai baldai, daug veidrodžių.
Kolonial - Stil Africa Miuncheno centre: modernus stilius su kolonijinės egzotikos elementais. Originalus tamsaus medžio derinys su apmušalais ir draperijomis, sukurtas šiltomis, saulėtomis Afrikos savanos spalvomis.

Landhaus - Stil Elegantiškas klasikinio kaimo dvaro stilius: puikūs mediniai baldai, gėlių kompozicijos. Interjerai suprojektuoti rausvos, geltonai žalios arba geltonai mėlynos spalvos.

Laura - Ashley - Stil Romantizmas šiltomis spalvomis: britų mados dizainerės Lauros Ashley stilius. Kambariuose yra tradiciniai angliški baldai.

„Bayerischer Hof“ viešbutyje yra unikalus baseinas, nes jis yra ant pastato stogo ir turi ištraukiamas lubas – geru oru galima maudytis po atviru dangumi, o jei oras staiga pablogėja, yra pirtis, soliariumas, garinė pirtis. Taip pat yra baras ir terasa, kurioje galėsite degintis. Taip pat yra masažo kambarys, treniruoklių salė, kirpykla ir grožio salonas.

Viešbutyje yra 38 konferencijų salės su oro kondicionieriais ir moderniausia įranga. Salių interjeras, kaip ir kambarių, yra individualus. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

3 restoranai, 6 barai, baseinas (esantis ant pastato stogo), treniruoklių centras, sauna, garinė pirtis, masažo kambarys, grožio salonas, parduotuvės, naktinis klubas, pokylių salės ir 38 konferencijų salės.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 58 apartamentai, ir visi jie taip skiriasi savo vidaus apdaila ir išplanavimu, kad jokiais bendrais žodžiais apibūdinti neįmanoma. Vienintelis šių kambarių bruožas yra prabanga.

Numeriuose

vonios kambarys su vonia arba dušu, televizorius, žaidimų konsolė, telefonas, interneto prieiga. Daugelyje kambarių yra oro kondicionieriai.

Adresas

Promenadeplatz 2-6, 80333 Miunchenas, Vokietija
Telefonas: 49 89.21 20-0
Faksas: 49 89.21 20-906

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai