Viešbučio aprašymas Grand Hotel Beijing 5*

Viešbutis „Grand Beijing“ yra pačiame Pekino centre, už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo Imperatoriškųjų rūmų ir Tiananmenio aikštės. Viešbutyje apsistoja garbingi ir žinomi svečiai. Kiekvienas viešbučio kampelis pabrėžia karališkąją eleganciją. Viskas puikaus skonio dekoruota aukščiausios klasės medžiagomis, atitinkančiomis praeitų metų imperatoriškųjų rūmų stilių.

Viešbutyje yra 7 salės konferencijoms, banketams, furšetams.

Viešbutis pasiruošęs pasiūlyti savo klubą, esantį 30 kilometrų nuo miesto centro.
Klube yra 18 duobučių golfo aikštynas, teniso kortai, skvošas. Svečiai taip pat gali naudotis motorizuotu parasparniu. // Atnaujinta 07 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

verslo centras
grožio salonas
valiutos keitimas
parduotuvės
sausas valymas
masažas
medicinos paslaugos
treniruoklių centras
uždaras baseinas
pirtis
garinė pirtis
sūkurinė vonia

Numeriai

Visi 217 kambarių, įskaitant 160 apartamentų ir kambarių su vaizdu į Imperatoriškuosius rūmus, yra elegantiškai dekoruoti. Baldai kambariuose pagaminti iš kriaušės medienos su kiniško stiliaus elementais. Visuose kambariuose yra internetas, juo svečiai gali naudotis nemokamai. Kai kuriuose kambariuose yra fakso aparatai.
- Superior - dviviečiai kambariai su viena arba dviem labai didelėmis lovomis. Dekoruotas klasikiniu kinų stiliumi. Kambariuose yra faksas, seifas
- kambarys su vaizdu į rūmus - geresnieji kambariai su vaizdu į jūrą
- Liukso numeris su vaizdu į sodą - Prabangus liukso (suite) numeris – liukso numeris su svetaine ir miegamuoju, iš kurio atsiveria vaizdas į Imperatoriškuosius rūmus arba Chang An alėją.
- Senasis Pekino liukso numeris – liukso numeris su svetaine, miegamuoju ir nedideliu posėdžių kambariu. Vaizdas pro Imperatoriškųjų rūmų arba Chang An prospekto langus. Svetainės baldai pagaminti Italijoje. Kambaryje yra 2 televizoriai, faksas, seifas, internetas.
- Grand Hotel suite – liukso numeris su didele svetaine, valgomuoju ir miegamuoju. Kambarys dekoruotas klasikiniu Ming ir Qing stiliumi. Natūralus medis. Vaizdas pro Imperatoriškųjų rūmų langus. Kambaryje yra 2 televizoriai, faksas, internetas, dideli veidrodžiai koridoriuje, vonios kambarys su sūkurine vonia.
– Imperatoriaus apartamentai – didžiulis imperatoriškas apartamentas, sukurtas Čin dinastijos imperatoriškųjų rūmų stiliumi. Kambarys yra dviejų aukštų, sujungtų marmuriniais laiptais. Kambarys įrengtas pagal aukščiausius standartus ir dekoruotas natūralia mediena. Vaizdas pro langą į Imperatoriškuosius rūmus.
- Prezidentinis apartamentas - prezidentinis apartamentas.

Numeriuose

oro kondicionierius
TV
laikraščiai
kambariai nerūkantiems
mini baras
kavos ir arbatos ruošimo rinkinys
telefonas
vonios kambarys su dušu
plaukų džiovintuvas
saugus
faksu
kabelinė televizija
internetas

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai