Viešbučio aprašymas Hilton Shanghai 5*

„Hilton Shanghai 5 *“ viešbutis, apdovanotas daugybe apdovanojimų už aptarnavimo lygį ir komfortą, yra pačiame Šanchajaus centre, verslo rajone. 43 aukštų pastatas yra pačiame viduryje tarp dviejų pagrindinių parduotuvių gatvių, pėsčiomis nueisite iki metro stoties ir 15 minučių automobiliu nuo Bund, Šanchajaus muziejaus ir Didžiojo teatro.


Viešbutyje yra 10 rytietiškos ir vakarietiškos virtuvės restoranų ir barų, visą parą veikiantis verslo centras, pokylių salės ir konferencijų salė.
„Hilton Shanghai“ viešbutis garsėja 3 milijonų dolerių vertės SPA kompleksu. SPA užima 3000 kv.m plotą spalvų terapijai, suomiška sauna, žolelių garinė pirtis, hidromasažinės vonios ir fitobarai.

Sporto mėgėjams – skvošo kortai, teniso kortai. // Atnaujinta 07 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Numeriai

Šiame prabangiame viešbutyje yra 772 kambariai ir liukso numeriai, kurių kiekviename be visų būtinų patogumų (oro kondicionierius, mini baras, sofa, rašomasis stalas, du telefonai, vonios reikmenys su plaukų džiovintuvu ir chalatu, 24 val. kambarių tarnyba, kabelinė ir palydovinė televizija) , seifas, šaldytuvas), taip pat yra didelės spartos interneto prieiga. Viešbučio kambarių apdaila – rytietiško stiliaus ir modernaus dizaino derinys.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai